Leylayz Busranurtopal anladım bende o hafta girince 2700 dü bugün ultrasona girdiginizi sanmıştım benimde kontrolüm yarın iki haftada ne kadar olduğunu merak ettim
Busranurtopal Leylayz ayni demek ki bizim bebişler. Doktorum bana haftada 200-300, gr arası alır artık demişti. Muhtemelen bu hafta 3200 falan olmuşlardır. O zaman sen yarın bana yaz kilosunu 🤣 çünkü ben yarından sonra gidicem
Meri3220 Busranurtopal bizler zor bir gebelik geçirince inşallah doğunca rahat edelim sinir stres olmayalım diye düşünüyoruz bende öyleyim çünkü. Herşey gönlünüzce olsun inşallah 🤗
Busranurtopal Ozlem2206 Amin siz de sağlıkla kavuşun inşallah 😊 yoo bence erken değil ne güzel her şey hazır olmuş olacak. Tabi artık 36dan sonra her an her şey olabilir 🥰 Umarim zaman geçer hemen de kavuşuruz
Busranurtopal Ozlem2206 evet normal istesem benim de bu hafta çatı muayenem olacaktı. Sezaryen seçince yapmayalım dedi. Normal doğumu tetikleyebilir her şey hazır olsun daha güzel 🤗
ebmu Busranurtopal amiin inşallah canım🙏🏼 Sabah 7 de gideceğiz 8 gibi alırım dedi. Senin kaçta olacak?
Busranurtopal ebmu sabah 10-10-30 gibi yatışını yaparız 12.30da sezaryen başlar dedi.. Ayy Allahim ağrısız acısız hemen iyileşmeyi nasip etsin.. dualarım seninle
270320 Busranurtopal Hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah ☺️🌸 Sizden bir gün önce de benim planlı sezeryanım var umarım güzel geçer ☺️
Busranurtopal 270320 Amin siz de sağlıkla alın inşallah kucağınıza🤲 Yaaa umarım çok çok güzel bir doğum geçirirsiniz 🥰❤
Minikbey03- Busranurtopal aminnnn🤲🏻🌺 ya bende korkuyorum gerçekten diken üstündeyim sürekli hareketlerini dinliyorum yarım saat oynamasa ödüm kopuyor falan ne kadar zormuş son haftalar gerçekten sancım yok ama kemik ağrım… düşman başına cinsinden ama çok heyecanlıııııı herşeye rağmen sağlıcakla inşallah 🌺
Busranurtopal Minikbey03- evet evet aynı şeyleri yaşıyoruz işte hepimizin psikolojik durumu aynı demek ki 😊 çok az kaldı ya Allaha şükür bu haftalara kadar geldik. Bir an önce zaman geçsin de yazalım şuraya doğurdummmm diye 🤣
2Prensveannesi Busranurtopal saglikla kavusursunuz insaallah bende. Ozaman40+3 olucam ve 40+1 de randevum var dogumu baslatmak icin alttan rahimi uyaracaklar büyük ihtimal o tarihler bizimde dogumumuz olabilir insaalah sorunsuz kolay bir dogum olur herkes icin
Busranurtopal 2Prensveannesi Amin canım inşallah hepimiz sorunsuz ve kolay dogumlar geçiririz ❤ sağlıkla gelsin miniklerimiz
Gamzeates Busranurtopal rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin mis kokulunuza kavuşmaya çook az kalmış dünyanın ennn misss kokusu cennet kokusu Allah isteyen herkese nasip etsin 😇❤️❤️ benim de oğlumun doğum günü üç yaşına giriyor teyzesi 🙈😇
Busranurtopal Gamzeates Aminnnn evet çok çok az kaldı 😊 ooo doğum günleri aynı ne güzel 🥰 nice mutlu güzel sağlıklı yaslari olsun küçük paşanın 🤗💙
ebmu Busranurtopal amiiin tatlım çok teşekkür ederim rabbim ikimize de kolaylıklar versin inşallah🙏🏼 inşallah güzel doğumlar yaşarız💕
Busranurtopal Edagg ayyy ne güzel benden 2 saat önce doğuracaksın🤗🤗 Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimmm
Minikbey03- Busranurtopal şey büşra hanım doktorunuz tetkikler için ne zaman çapırdı sizi peki bana pazartesi gel dedi kan tahlilleri için ama ben eşim izin alamadığı için yarın gidicem doktorum umarım sorun yapmaz🤦🏻♀️