Esrasenturk8 Sevdashn bildiğim kadarıyla bi problem görünmüyor hatta iyi bile. Zaten ikili testler doğruluğu cok düşük olan testler
Umutunannesi92 Sevdashn canım benim çıkmış sonuçların bekliyordun . Benimki de çıkmış doktor sorun yok dedi umarım sende de herşey yolundadır 🙏🙏
Babysharkdutdutdut Sevdashn 2li testte bir değer de 50 nin altindaysa erkek cinsiyeti diyorlarsa merak ediyorum bende doğruluğu tutuyormu diye😅 her ikili test postumda yazıyorum🙈
Babysharkdutdutdut Sevdashn tahmin tabiki tutan da var tutmayanda. Sizde tuttu sanırım, 50 nin altında çünkü 🥰
Sevdashn araskus28 cuma günü gittik kan verdik aynı gün çıkmış özele gidiyorum 10 gün sonra çıkar dediler
Babysharkdutdutdut Bilge_94 free bhcg yaciyorya o. Ama kesin değil tabiki bir tahmin yöntemi sadece burda okumuştum
Umutunannesi92 Sevdashn benimki düşmemiş doktor sonuçlar bende gelince evrak olarak veririm dedi yarın gideceğiz yanına alınca atarım ben sana 👍👍
Sevdashn Umutunannesi92 salı günü ariycam bende doktorumu sonuçlar için gelmene gerek yok dedi ama merak ettim yinede sonuçları
Poyfudukk E nabıza düştüğünü sizden gördüm bana çıktı olarak verdiler 🥲 sonuçlardan pek anlamadım ama aile hekiminize gösterirseniz o söylüyor normal olup olmadığını
Umutunannesi92 Sevdashn normalde bende gitmezdim ama covid atlattım karantina bugün bitti yarın gidip bebeğim iyi mi görmek istiyorum gitmişkende sonuçları alacağız ☹️