esmerrmm Sezeryan olali 5 ay oldu dikişlerim pembe vve şiş bu geçermi kremi falan varmi . Sonradan geçen oldumu 5 ay sonra krem kullanip şişligi giden
Deletedmom_7156 esmerrmm benimkilerde bi sorun var saniyordum megersem normalmiş o zaman daha 12 gun oldu😅😅
unemere esmerrmm Bepanthol anti-scar diye yara izi kremi doktorumun tavsiyesi ile aldım ama henüz kullanmadım başlıycam inşallah
esmerrmm Deletedmom_7156 kiz benim ilk basta sisik yoktu doktor oyle.guzel yapmistiki bakinca dikis nerdeyse gozukmuyordu sonradan şişti 😭 cok kotu gorunuyor ya bide catlaklar falan baya özguvenim kırık dogum yaptigimdan beri puff
Deletedmom_7156 esmerrmm benimde öyle Vallahi çok kötü ama kızıma baktıkça diyorumki aman boşver 😅 ama bir yandanda canimi sıkıyor tabi
bebislerimi_buyutuyorum esmerrmm 18 ay oldu hala kızarık ve şiş biraz da hissizlik var bence kalıcı bir durum 🤷🏻♀️
bebislerimi_buyutuyorum esmerrmm çözümü vardır elbet ikinciye hamileyim doğumdan sonraki donemde doktordan fikir alırım mutlaka
Nessozz esmerrmm keloid diye bir rahatsızlık var genetik. Tiroid ameliyatı olduktan sonra öğrendim ne sürsem süreyim geçmedi ameliyat izi. 3 sene olcak hala kırmızı :(( bir araştırın derim belki sizde de o vardır.