muziceanne_ Merhaba hanımlar 5+3 hamileyim kalp Atışı ne zman duyulur siz kaçıncı haftada baktırdınız
Krdlnnnnnnnn muziceanne_ bende 5 haftalıkken gittim kese görüldü şimdi 8. Haftada randevum var kalp atışını dinlemek için ama 6 da falan duyuluyormuş sanırım
ikicocuklubiranne muziceanne_ 5+3 benimde keseyi bugün gördük haftaya cuma cumartesi gel kalp atışına bakalım dedi.
Melissa_20 yagmurrrra ayniyiniz bende yarin gidecem veta adetden 3gun gecdikden sonra verdim 4218 cikdi sonrada vermedim dokturum yarin icin radevu yazdi haydi hayirlisi inweAllAh gorurizde duyarizda benim iminci geveliyim oglumda 5+3kalp atisini duymuwdum
muziceanne_ yagmurrrra gittim beta iki hafta önce 404 çıktı dün keseyi gördük haftaya kalp atışı için gidicez Allah’ın izniyle
Kbr_123 yagmurrrra canım şu an 5+5 im bende yarın gidicem yazmışsın gittin mi kalp atışını duydunuz mu
muziceanne_ Melissa_20 maşallah erken duymuşsunuz bende oğlumda 6 +3 te kalp atışını duymuştum bunda da 6 +3 olsun gidicem 😇
Melissa_20 yagmurrrra Selam Aleykum.canim ben dun gittim 5+5gunluk kalp atiwi icin 1 hfta sonra gel dedi ama kopma oldugunu duwuk tehlukesi oldugunu soyledi haydi hayirlisi progeston 200mg kullaniyorum zaten bakalim
Melissa_20 muziceanne_ evet canim her kes cok erken duydugumu soyledi cok guzel bir hiss Rabbim her kese nasib etsin inweAllAh yarin bende gidecem AllAh nasib ederse
muziceanne_ Melissa_20 benim 5 +4 çarşamba günü eşim izinli gitmeyi düşünüyorum inşallah bizde duyarız
Melissa_20 muziceanne_ inweAllAh canim bugun bende gittim dueuk tehlikesi oldugunu soyledi 5+5gunluk dedi kalp atiwi icin haftaya gel dedi
Melissa_20 yagmurrrra canim keseyi gorduk icindede yolk kesesi vardi heniz bebek oluwmamiw dedi 1hafta sonra gel bakalim
yagmurrrra Melissa_20 benimde aynı şekilde haftayı iple çekiyorum inşallah görürüz bebeği sağ salim🥰🤲🏼
bir_pasa_annesi Melissa_20 yolk kesesi varsa hiç korkma haftaya görürsün bebisi cnm doktor öyle demişti oglumdayken