dilek6 Nazlikara ya kaç haftalıksın canm bende o aralar olucam ama tarih için daha konuşmadık doktorla
melekkizim_00 Nazlikara bizede 17sinden sonra dedi doktorumuz, çok fazla bel ağrım var sizde de oluyor mu
Nazlikara dilek6 34+5 iz canım aslında çatı muayenesi vs olmadım ama özel hastane olacağı için direkt sezeryan istiyorum 😂
Nazlikara melekkizim_00 Hemde nasıl hele bir de gece bacak krampları bir ara felç oldum zannediyorum 😐
Gizmo90 Son 25 benim de ama kalmasın o zamana kadar 😂 şimdiden geceleri uyuyamıyorum uykusuz dolaşıyorum uzamasın bu uykusuzluk sağlıkla yormadan normal gelsin 🥰
Busra2013 Nazlikara son 12 mart 7 de son kontrol olck bakalım napcklar dogumu yaparlar aetık yatıs verırlermı evemı gonderırler bılmıyorum son tarıh 7 mart
Alyabebekk Nazlikara Şafak 19 pazartesi günü son kontrolüm var, 11 Mart olucak doğumun büyük ihtimalle
_Hayalim- Nazlikara son 34 ama benim minik civcivim erken gelmeye çalışıyor 🥰 Bakalım ne zaman gelecek
Banumut Son 32 Allah izin verirse 🙏 biz hiç doğum hakkında konuşmadık doktorumla sezeryan mı normalmi olcak diye 🤦🤦
dilek6 Nazlikara ya hayırlısı olsun kuzum bende 35+0 yarın sabah gidiyorum doktoruma ama 36 da gün verir diye düşünüyorum ❤️
Gizmo90 Nazlikara uykularım haram oldu gençliğim talan oldu 😁😁 dönerken kaplumbağa gibiyim 😂 döneniyorum dönsem Ağrı’dan uyanıyorum 🤦♀️