Twinmamaa Ebru8141 4 gün önce biri 2300 biri 2200 dü, doktor bir hafta geriden olduğunu söyledi ama Buda normalmiş İkizlerde zaten
Pembekurdele twinboymama tek yumurta ikizlerinde sık takip gerekiyor iki haftada bir sizede dediler mi gelisim geriligi vs takip edilmesi acisindan
Pembekurdele Ebru8141 perinataloji takibi mi önerdi bende ikiz gebeyim ikili test yaptirmistim marttada detayli ultrason yaptiracagim yine perinatolojide
Twinmamaa Ebru8141 İkizlerin çoğu 33-35 hafta arası doğum oluyormuş, nadir 37 yi bulan olduğunu söyledi ama şuan normal gidiyoruz bakalım Herşey yolunda giderse 37. Haftamda sezeryan olacağım 🤲🏻
1tek-1cift Twinmamaa ayy sanırım o nadirlerdenim 38 haftanın içindeyim dua edin bana ne olur sancım ve açılmam olması için 🙏💜
Mocuzemiz Buket_demir benede oyle demiwdi 12 haftada 16 haftada ikiside kiz dedi siz jac haftada net oyrendiz
1tek-1cift Mocuzemiz 18 haftalığı kadar tam net göremedi doktorlar sonra netleşti. Ben cinsiyet anlamıyorum malesefki ultrason fotoğraflarından. Allah gönlüne göre versin 🙏
1tek-1cift star3star bende de çok olurdu ve hala oluyor sürekli iç çeker gibi derin nefes almak zorunda kalıyorum bebekler iç organlarımızı tabiki tek bebeğe göre daha çok sıkıştırıyor o yüzden çok normal
Bahar-u Ebru8141 ahh ahh bende öyleyim seni çok iyi anlıyorum . İnşallah sağlıcakla kucagımıza alırız🤲🙏