Melike-61 mavi_8 Şuan 2400. kilodan dolayı küveze girmez belki ama solunumu nasıl olur bilmiyorum o yüzden biraz endişeliyim
mavi_8 Melike-61 inşallah sıkıntısız alırsınız kucagınıza. Fakat anladığım kadarıyla erken doğan bebeklerde sorun olmasa bile bi iki hafta gözetim altında tutuyorlar. Sanırım hastaneden hastaneye de değişiyor
SutlacimiYedimmiBen mavi_8 bnde ilk dogumumu 35+5te doğurmuştum kuveze girmemisti şükür bebekten bebege değişiyor g8rende var girmeyende. Kuvezde olanlar saglikla çıksınlar insllh
Twinmamaa mavi_8 Benim de şuan 2300 biri 2200 diğeri, bakalım 1 hafta geriden geliyor dedi doktor ama normal olduğunu söyledi
mavi_8 Twinmamaa gayet iyi bence kiloları. İkizler çok kilolu olmuyor malum paylaşılıyor. İnşallah gönlünüzce olsun, bol dua edin
dml33 mavi_8 bnde ilk kızımı 35 içinde dogurdm kuveze girmedi başta 3. gün girdi sarılıktn ins kısa sürede çıkar bebeginiz
Leylasiva21 mavi_8 Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 benimde erken doğum riskim var 27+4 haftalik hamileyim dalağım ve karaciğerim sisiyor. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım kızımı