Busraaksel 10+2 yiz tahmini erkek doktorumuzun. Bu sene erkek senesi sanırım. Sağlıkla gelsin miniklerimiz 💛
FSCMK Busraaksel Bizde yarın 10 haftalık oluyoruz ama ben bir ay sonra gidicem iyice bir netleşsin istiyorum
Melekprenses Krdlnnnnnnnn 15 Ekim gösteriyor tahmini doğum ama tabi geç döllenme falan olunca tarih değişebiliyor
eylulummmm @Zehragniken 11 haftalıkken kesin konuştu erkek dedi doktorum da işinde baya gelişmiş tanınan birisi güvendim erkek tahmini çok degismiyormus zaten kemik yapısından anliyolarmis
miniktirtilim Krdlnnnnnnnn benim 6+3 aslinda ekime denk geliyor dogum ama sezaryan olacagi icin 38 de aliyorlar Eylül sonuna denk geliyor benim
Melekprenses miniktirtilim bende 6 haftalığım Ekim 20 doğum ama benim de sezaryen olacak Ekim başı olur Eylül sanmam olacağını
miniktirtilim Melekprenses yani bilemiyorum belki ekim ilk haftada olabilir dedigin gibi ama doktor bana 38 de net sekilde sezaryana aliriz gün saydirmayiz demisti o sekilde hesap yaptim sanirim bende
Melekprenses miniktirtilim olabilir aynı dönemde olacak doğumunuz nasipse 😊 bazı doktorlar 38 dolduktan sonrada alabilşyor burada