Gamzekcbyk Kızlar merhaba, izmir de uyguna ve işini gerçekten düzgün yapan detaylı ultroson yapan neresi var yardımcı olursanız sevinirim.
Gamzer Gamzekcbyk Salı günü Ali karaege’de yaptırdım detaylı ultrasonu 300 tlye çok memnun kaldım yaklasık 45 dakika sürdü ve tek tek anlattı doktor bebeğin tüm organlarını tavsiye ederim
Zeynokus Gamzekcbyk Prof Serkan Güclü gittim cok cok iyi bi doktor 1 saat kdr kaldık iceride herseyi tek tek gosterdi :) rahim agzim uzunlugumu farketti bebegimi ona borcluyum belki rahime dikis atildi suan 31. Haftaya geldik 22 haftada gittim z
Gamzer Gamzekcbyk Evet ücreti uygun olunca bi süpheye düştüm bende güzel ilgilenmezse doktor falan diye ama hiç öyle olmadi cok güzel ilgilendi ve her detayına baktı anlatarak ben çok memnun kaldım
Gamzer Gamzekcbyk ben 21+5 günlüktüm gittiğimde 22 haftaya kadar yapılmalı diye biliyorum ama doktorun daha net bilgi verir canım
Gamzekcbyk Gamzer güzelce bakıyor dimi ama uzman yani konusunda :) perinataoljiye yönlendiren doktorlarda var bide
Gamzer Gamzekcbyk Ben çok memnun kaldım 45 dakika boyunca bebeğin tüm organlarını inceledi damarlarina kadar anlattı hepsini tek tek ama perinatoloji uzmani değil kadın doğum doktoru bildigim kadariyla seni perinatolojiye mi yönlendirdiler?
Gamzekcbyk Gamzer yok hayır doktorum oyle bisey demedi sadece detaylı ultrosonda yaptır dedi. Internette bazı yerlerde okudum perinatoloji bakıyor vs diye.
Gamzer Gamzekcbyk Anladım ozaman tavsiye ederim diğer yerlere göre fiyati çok uygun ve çokta ilgili bir doktor
Gamzekcbyk Gamzer ilk zamanlarda ben can hastanesine gittim ama sonradan çok pahalı oldu muayenesi suan cigli devlete gidiyorum. Gozde hastanesi ucreti ne kadar
Gamzer Gamzekcbyk Hamileliğimin ilk haftalarinda muayene 150 doğum 5bindi şuan ne kadar bilmiyorum ben 5 haftalık hamileyken doğum sigortası yaptırmıştım ücret ödemiyorum sadece 15 tl devlet katkı payi veriyorum
Gamzekcbyk Gamzer anladim. Peki bisey daha sorucam detaylı ultrosonda gittiğiniz doktor CD sini falan veriyor mu ultroson görüntüsünün.
Gamzer Gamzekcbyk Yok cd vermedi 4 sayfalik fotograf ve sonuçlari verdi gittiginizde siz içerde ayrintili ultrasondayken disarda da büyük ekranda veriliyor esiniz veya yakininizla giderseniz telefonunuzla video çekebilirsiniz