Edaliko Biz de 35+1 iz . Yarin da kontrolum var bakalım bize gün olarak ne diyecek .kızlar 35 haftada ultrason dışında muayeneye başladı mı sizde doktorlariniz
Cansuada24 Bildircininannesii bencede yarın netleştir canım baya geciyor eger sezaryen olcaksan he doktorun normal olsun diye bekletiyosa bilemem
Yesim22 Bildircininannesii 36+4 günlük hamileyim pazartesi kontrolde gün verilcek 5 ile 10 mart arası alırım demişti doktorum
Edaliko Bildircininannesii benden daha hiç istemedi canim 35 olduk . Yarin kontrol. Peki muayene etti mi hiç şimdiye kadar
Bildircininannesii Edaliko vajşnal muayene diyorsan hiç etmedi. Benmde yarın kontrolume sabah 10 da bakalm ne dicek
Nilizze Nesrinimsi aynıyız benimde 4.4 doğumum nasipse 🙏 erken hazırlık iyiki yapmışım çok zor geçiyor kalan dönemim bacak kaslarım kramplarım arttı yatarak geçiriyorum gün geçmiyor😔🙂
Nesrinimsi Nilizze yatmaya fırsat vermeyen 2 yaşında bi kızım var onun peşinde koşmaktan ağrım var mı yok mu bilmiyorum bile. Ama artık hazırlık yapmam gerekiyor onun da farkındayım ama ne zaman bilmiyorum 😄😄
Caglademiral Bildircininannesii bende bugun 36 hafta oldum banada 25 mart demisti pazartesi kontrole gidicem 1 aydir gitmiyorum bakalim belki degisir fakat hersey normal bi sorunum yok degisecegini sanmiyorum