Hilal-95 Busra98_ normal canm kişiye göre değişiyor bu durum 2 katı artması lazım 2 günde tabı bu artış fazlada olablıyor döllenme hızına bağlı hayırlı olsun 🙏🏻
TazeAnne06 Busra98_ ilk değeriniz mi önemli olan 2 kat artması bir de haftayı nasıl biliyorsunuz acaba ?
seyma-02aslan Busra98_ canım değer değil de artışı önemli değerlerini yazarsan ölçtüklerini ona göre yorumlayabiliriz
Tospikannesiiiii Busra98_ normal canım benim de 222 çıktı 2 gün sonra 534 olmuş oglum da bu zamanlar da 3 4 bin lerde idi degişiyo demek bebekten bebege
Hilal-95 Aylin-boztas2319 onu pek anlayamadım balım da artış olmasını bekle istersen 1500 üzeri kese gözüküyor beklemen lazım biraz
Minnakelifim03 Aylin-boztas2319 o varsa hamile değilsin. 5 ve yukarısı hamile olduğunu gösterir. Biraz bekle tekrar test ver. Birde 8 gün gecikmiş adetin daha yüksek cikmaliyfi 0 varsa negatif
Busra98_ Aylin-boztas2319 ilk defa duydum doktor bana sonucunuz 157 pozitif dedi ama basında sıfır var mı bilmiyorum yoktur galiba😅
Busra98_ TazeAnne06 ilk değerim evet bu uygulamadada 3 hafta 3 gün yazıyo yani 4. Haftanın içinde görünüyo son adet tarihime göre doktorda bugün son adet tarihimi duyunca 4 haftalık dedi :))
Aylin-boztas2319 babynil Doktor hamilesin dedi ve adetim 8 gündür geçiyor hamile değilmiyim yaniiiii?????
Busra98_ Aylin-boztas2319 geciktiyse ve doktor öyle dediyse vardır bi bildiği içinizi karartmayın bence
Deletedmom73711 Aylin-boztas2319 Değeriniz negatif maalesef hamile değilsiniz, size bunu söyleyen doktorun o an kafası çok karışıktı herhalde.🤷🏻♀️
Hilal-95 Aylin-boztas2319 157 çıktı betan ozmaan hamılesin kuzum 5 üzeri hamıle oluyor pozitif yazıyorsa eğer hamılesındır
Busra98_ seyma-02aslan haftaya cumaya tekrar gün verdi canımm büyük ihtimalle kese oluşmuş olur görürüz cuma günü dedi göremezsek tekrar bakarız betandaki yükselmeye dedi yazarım yine :))
Hilal-95 Busra98_ inşallah canm pozitif çıkmıştır mutlaka braz bekle 2 günde bir artış olur ama hergün kan veripde kendını sitresede sokma sabırlı olmak lazım bu konuda 🙏🏻😊
TazeAnne06 Busra98_ ay dilerim 2 kat 2 kat artsın değeriniz 🤲😊Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah