Zulal_00 eylulummmm ayy ne zararı varmış wallahi bilmeden hem tuzlayıp yiyorum hem hazır alıp suyunu içiyordum
eylulummmm @Zulal_00 bilmiyorum ki aldım yicektim zararlı dediler ama yedim valla birazcık tan bisey olmaz herhalde
sunset_momy Nezihe08 Valla bende günde 2 tane felan yiyorum ama daha fazlasını canım istiyor tuzlayıp tuzlayıp yiyorum ☺️ Benim bebiş de erkek
sunset_momy Medine3868 ilk 3 aylık gebelik için vitamin hapı kullanıuorum çokça greyfurt tüketiyorum aceba o vitamin hapından sonra yediğim için bi zararı olur mu
Deletedmom72728 eylulummmm ben domates e benziyen bir hurma var turuncu renk canım onu cekiyo üç gündür senin postu görünce kocamı aradım akşam bulursan getirirmisin diye tamam dedi ikinci kez aşeriyorum galiba 😋😋😂
eylulummmm @Deletedmom72728 ay kiyamam inşallah bulurda yersin kız :) benimde canım hurma çekti simdi bak bende arim bakim gelirken alsın
Orsem eylulummmm çok da kafaya takmayın sanmam ciddi bişe olacağını bi kerecikden bişe olmaz bebiş de stres olmasın ☺️
Hanifedurmus eylulummmm normalde zararlı değil c vitamini ve potasyum açısından zengin bir meyve ama ilaç kullanıyorsanız zehirlenme olabilir
Feyzaveannesi eylulummmm Herşeyin fazlası zarar ama bahsettiğin şey meyve öyle riskli bişey değil gönül rahatlığıyla ye