Gulsumelif Gokcemcelik Bazı sağlık ocaklarında ultrason cihazı bile varmış buna şaşırmıştım biz kalp atışını duyalım diye meraklanırken gören bile varmış 😆
Brcnbysl Kubrailkan girdim sağlık ocsğına 2 tane hemşire var zaten biri habersiz öyle bir alet mi varmışta sizi çağırmışlar dedi kendilerinden haberleri yok
Brcnbysl Gulsumelif bende ufak ufak hissetmeye başladım ama minik minik karnımın sağ tarafında bazende altında elimi hafif bastırıncs elimin altında birşey oynuyor ama her zaman değil tam anlamıyla ne zaman hissederim bilmiyorum 😊
Gulsumelif Brcnbysl tam 20 hafta olunca emin ol artık iyice hissetmeye başlarsın ama ozaman da korkma hareketler düzenli olmayabiliyor bir tekme hissedip birdaha 1 2 gün hissetmeyebilirsin
Gulsumelif Brcnbysl bakabilir ama dediigm gibi tok karna tatlı birşeyler yiyipte gitmeni tavsiye ederim ama duyulmazsa da sıkma canını zaten 20 haftadan sonra hareketler tam hissedilir oluyor
Brcnbysl Gulsumelif süreç gerçekten çok stresli, ne olursa olsun işte bir tekme hissetmek için bekliyoruz hepimiz
Gulsumelif Brcnbysl Gerçekten çok stresli hamilelik süreci ilk hamileliğim de de yaşadım bazı sorunlar şimdi de yaşıyorum çok şükür 32 haftaya geldik ama hic tecrübeli gibi değilim mesela😆 Acemilik hat safhada🙊 Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin❤
euphoria123 Brcnbysl sağlık ocağında ki aletler gerçekten çok eski o yüzden bu haftalar da duyamıyorlar en net 22. Hafta da falan duyuluyor 😌
Minnakkurabiyeveannesi27 Brcnbysl hayır kuzum tedirgin olma sağlık ocaginda en az 20 haftalık olması lazım benimkini 27. Haftada bile inanki duyamadilar bazen olabiliyor
Brcnbysl Minnakkurabiyeveannesi27 o zaman teşekkür ederim rahatladım yoksa randevuyada erken gidecektim durduk yere
blueberyy00 Brcnbysl ben 34 haftalık olduk sağlık ocağına da sürekli giderim hiç kalp bakmak istemediler
Nursag Haftada baktı bana da 143 çıktı nabzı iyi dedi. Ama biraz zor buldu aşağılara baktı halbuki bebeğim yukarıda soldaymış