Educator Minik_Mucizemmm_13 inşallah yanımıyorumdur ama aciken doktora gitmelisiniz dış gebelik belirtisi bu hcg ölçümleri
Minik_Mucizemmm_13 Educator yok canım dış gebelikte değer düşmez yavaş yavaş yükselir ve normal beta hcg den iki kat artmaz yarın kan verdiğimde Bklm doktorum dedi 900 küsür bekliyorum inşallah öyle çıkar
Minik_Mucizemmm_13 siriniko2511 bende yüzde yüz hastane sağlık ocağında sorun olduğunu düşünüyorum devlette yüksek çıkıyor ama sağlık ocağında düşük anlamadım yarın yine vercem Bklm inşallah yükselir 🙏🏻🤲🏻
Topcubanu Minik_Mucizemmm_13 canım o kısıden kıseye degısyor ve ben de suan dış gebelık geçiriyorum doktorun dedıgıne göre dıs gebelıkte değer inişli çıkışlı olur yanlışın var doktor um öyle dedı beta takıbı yapıyor o yüzden
Minik_Mucizemmm_13 Topcubanu rabbim yardımcın olsun inşallah canım 🤲🏻 inşallah seninde dış gebelik deildir bir mucize olurda inşallah sağlıklı bir evladın olur 🙏🏻🙏🏻
elfffglc Minik_Mucizemmm_13 olabilir canım sağlık ocağı ile hastane arasında fark oluyor sonuçlar da benim kimyasal gebelikten dönmedi ama sizin fark edebilir 2 gün sonra takipli olun