Babydu amim canim benimde su an 11 haftaligim 4 haftamdan beri iceride kanama alanim mevxut ama su an icin haberim yok en son 7+3de gitdim kanama alanim duruyodu yerinde.40 gundur yatakdyaim yayyorum bikdim usandimm caymi yemeyimi bile yatakda yiyorm Allaha dua ediyormm bu sefer. Doktora gitsigimde artik kanama alanim bitmis olsun bebegim saglikli iyi olsun.Yanii dusuk herkesin basina gele bilirr Allah korusun kimseye yasatmasinda Zaten belliki sen tedirgin olmussun bilee baska biriside gelmis burdaa simdi analmazsim bendede kahverengi lekelenmeyle gitdim bebegimin kalbi durdu dusdu felan demis ya Alalh yardimcin olsunda zaten hassas o kadar insan var burda o yazini gorunce riskli gebeler hepsi korkdu ici ben dahil sen dahil.Yani yaza bilirsin fikrini tabi ama nezaketli bir sekilde yazmak lazim.Yani lafim sirf sana deyildii baskalarinin seni beni ve bizimki gibi diheri arkadaslaro tedirgin eden konusmasi oldu o yuzden yazdim)Allah koruyan benehe hicbirsey olmaz.Benimde dusuk riskim var ama hala haberim yok bebehimdençUmarim gecerr.Kayinvalidemin bir lafi varr elini asagidan orana tutsan bile dusen benehi geri sokamazsinn,,kazma kürekle toprak şumlasan köydekiler öyle dusmeyen bebek dusmezzz bu kadar yipratma dedi kendini dogru soyluyo aslinda