Ays_cskn gzdkrck 6 + 4 um suan ara ara bulantim oluyordu zaten sabah tuzlu kraker yedim bastirsin diye lakin ise yaramadi cikardim sari su gibi
gzdkrck Ays_cskn bende sizinle aynıyım bende de oluyor😢 dunn gece yedıgımı çıkardım bugunde sabah tuzlu çubuk yememe ragmen sarı su cıkardım. Ara ara da bulantım oluyo gun ıcınde. Limona tuz koyup bastırmaya calısıyorum. İyi gelıyor
gzdkrck Ays_cskn doktorum bana salcalı şeylerden baharatlı şeylerden uzak dur dedi evı sureklı havalandır dedi. Bitki çayı olarak zencefıl bulantıya ıyı gelır dedi. Eksi tuzlu seyler yemeye çalış yogurtlu seyler ye dedi. Bende bugun yogurtlu makarna yedım iyi hıssedıyorum. Sarımsak koydum mıdemi yaktı ama. 🤦🏻♀️
Ays_cskn gzdkrck midenı yakiyorsa katma bana doktorum folik asit olarak zencefilli bir ilac yazmisti bulantiyada iyi geldigi yaziyordu ama fiyat tuzluydu biraz alamadik haliyle bizde kraker zeytin idare ediyoruz iste
gzdkrck Ays_cskn ben folık asit olarak diofol kullanıyorum 60 tablet var 120₺ falandı sanırım fıyatı. Aynen sarımsakta koymayacagım artık.
Hatice_gzr2505 5 haftalıkken ufak ufak başlamıştı şuan 18 haftalık olduk hala kesintisiziz devam 🥲 aşırı sinir bozucu iştah falan bırakmıyor
gzdkrck Hatice_gzr2505 kesınlıkle haklısın ne ıstah bırakıyor bulantılar ne de enerjı. Butun gün halsız ve bıtkın oturuyorum.
Guncem 5 haftalıkken basladi, 6 da üzerimden gecti. 11 de hafifledi, 12 de bitti. Ama ilaca korkudan tek tük devam ettim. Hatta birakinca sürünüyorsun geri geliyor falan dediler baya etkilendim ama biraktigimda cok daha iyi hissettim.
gzdkrck Guncem ayy ne guzel masallaah darısı biz bulantı ceken tüm anne adaylarına olsun ınsallah 🙏🏻🙏🏻