pinarakin1 Dugmeninaaannesiii benim ikinci gebeliğim ilkinden biliyorum 20. Haftadan sonra tövbe Allahım ben çok sıkılıyorum yani hamileliğin tadını çıkart işte yat göbişini gere gere gez övün fln diyenler yapanlardan değilim o yüzden şuan yaz ayına ışınlanıp hemen doğurmuş olmayı diliyorum
Dugmeninaaannesiii pinarakin1 benim henüz ilk elimden gelse 2 hafta da bir kalp atışını duymaya gitmek istiyorum birde tek yaşıyorum herşeyini kendim halletmem gerekiyor. Evde sıkılıyorum açıkçası
pinarakin1 Dugmeninaaannesiii bende tren garın orada oturuyorum evimin önünde büyük bir park var görüşelim tatlım dışarı çıkalım çarşı fln havalar güzelleşiyor
Dugmeninaaannesiii pinarakin1 aynen çok güzel olur üniversiteden sonra çok arkadaşım kalmadı afyonda pek kalınacak gibi değil zaten de coğrafya öğretmeniyim ben ☺️
Dugmeninaaannesiii pinarakin1 benim evin yanlarında yakın bi park yok malesef birde tek yaşıyorum eşim askeri personel benim 😔
Bebikinannnnesi Dugmeninaaannesiii ben de bu şehirde cok yeniyim eşim yanımda ama bu durumlarda insan kendi tanıdığı bir yerde olmak istiyor
Bebikinannnnesi Dugmeninaaannesiii Dugmeninaaannesiii kesinlikle ya tanımadığın memleket tanımadığın insanlar belki birbirimize yoldaş oluruz😊
Dugmeninaaannesiii Bence de instagram adresimi yazayım buraya birbirimizi ekleyelim busra_barbaros03 bu benim insta adresim ordan daha kolay iletişime geçebiliriz ☺️
Rabia_678 Dugmeninaaannesiii 35+6 gün olduk inşallah son ayımıza girdik sizin doktorunuz kim? Benim elçim Hanım