Gudu Tugbadmr bencede gidip birseyler yemelisin ben 3.850 olarak doğurdum oğlumu ödemi inince 3.650 olmustu.😂😂
Estrella Tugbadmr muz, kaşar, ceviz , badem,fındık, yumurta, pekmez ve süt ürünleri ye bak nasıl kilo alıyor
Tugbadmr Estrella bebeğimin kilosu çok iyiydi 10 gün ileriydi hatta da yakın zaman da corona olunca çok etkilendik kilo olarak çok şükür boyumuz filan hala ileri ama kilomuz geriye düştü bir hafta toparlamaya çalışıyoruz sağlıklı olsunda her şeyden önce 🥲
Tugbadmr gbyalcin inşallah sağlıklı çok şükür o bile yeter de vicdanım rahat edecek kadar toparlasam oğlumu yeter inşallah benim sorumsuzluğum yüzümden bu kadar etkilendi sonuçta 😢
Tugbadmr Gudu maşallah siz corona olmamışsınız o zaman biz yakın zaman da corona olduk toparlanmaya çalışıyoruz teyzesi 🥲
Tugbadmr gamzosgamzos Aa bebeğin gelişimine göre değişiYoldur belki ay hiç anlamadığım şeyler işte oradan buradan ne öğrendiysem 😅
Gudu Tugbadmr benim ilk doğumdan bahsettim canim 2014 de doğurdum ben oğlumu 😂😂 Suan ikinciye hamileyim 27 haftadayim. Ama Hamdi olsun esim ben biz hiç korona olmadık çevrede cok olan oldu ama biz hiç yakalanmadik size çok geçmiş olsun. Bol bol bebege kilo yapacak şeyler yersen toparlar kendisini 🥰
Hilalkhrmn417 Tugbadmr benim 9 Nisan’da dogmazsa 16 Nisan’da sezeryanla alırız dedi doktorum.. şuan 33+5 haftamdayim..
gamzosgamzos Tugbadmr aynen canım çok şükür bir problem yasamadık kızım sadece biraz minyon dogdu 2.825 gram ama yapısı böyle suan 26 aylık hala minyon 🙈
Tugbadmr Gudu çok şükür hiç olmazsınız inşallah Allah korusun bütün annelerimizi bebeklerimizi çok zor. Amin inşallah daha iyi oluruz inşallah 🙏 ☺️