Tugbadmr Doktorum 38+4 de yada 38+5 de alırız dedi erken değil mi ? Bebeğim 5 gün geri kilo olarak şu an 35+0 2700 biraz daha kalsa daha çok kilo almaz mı
gbyalcin Tugbadmr 39 da sezaryen oldum, erken değil o zamana kadar biraz daha büyüyecek merak etmeyin ☺️
Lara35 Tugbadmr Banada doktorum ilk sezeryan olduğu için 39. Haftaya girince yani 38+5 gibi bebeğin gelişim durumuna göre alırız dedi.
Tugbadmr annekuzucum evet klinik de bu benim tercihim panik atağım olduğu için cesaret edemiyorum doktorum biraz daha düşün dedi ama paniğimi kontrol altına alamazsam korkusu beni ısrarla sezaryene itiyor
Tugbadmr Poyrazin_annesi evet ilk herkesin öyle galiba neyse rahatladım biraz daha büyütebilirim kuzumu inşallah o zamana kadar ☺️
annekuzucum Tugbadmr bnde normalden çok korkuyordum ilk gebeliğim ama bazı şeyleri düşününce sonuçlarını yani o yüzden normal olsun diyorum. Tabi nasıl gelirse kendi bilir. Sağlıkla alalımda kucağımıza inşallah
benimmdunyamm Tugbadmr kliniğe gidiyorsunuz doğumu nerede yapıyorsunuz klinik özel hastaneyle mi anlaşmalı oluyor canım
Estrella Tugbadmr muz, kaşar, ceviz , badem,fındık, yumurta, pekmez ve süt ürünleri ye bak nasıl kilo alıyor
Tugbadmr annekuzucum evet ama doktorum emin adımlarla yürümek lazım başta normali bir deniyim sonra olmadı sezaryene geçelim seni çok yıpratır çok kararlı ilerlemek lazım böylelikle yıpranmamış olursun dedi
Tugbadmr benimmdunyamm evet bulunduğum ilde 3 özel hastane ile anlaşmalı hekimim istediğim hastane de yapıcakmış