Gzaemlzieha Madonna Bende 28 gıttım 1350 gr dı 32 de yanı 2 hafta sonda kontrol var bende merak edıyorum güzel duzenlı beslenmiyorum ama ınsallah kilo almıştır🙂
2905_b_m Dilhunizade sağlıklı olsunlar tek dileğimiz valla benim doktorumda gayet iyi sağlığı dedi zaten❤️🤗
Hzlkaya Sdashn valla bizde 35 haftalığız bu günlerde bende öyleyim hiçbişey yiyemiyorum o kadar çok sancım var Kİ pazartesiyi bekliyorum gün vericek doktorumuz taşıyamıyorum artık kendimi ☹️
hilalsahin35 Tugcevemercimek Her gün mutlaka bunları yemeye özen gösterdim Süt yumurta yoğurt muz badem fındık ceviz bol bol meyve ve sebze yemeği yerim genellikle Ayrıca haftada 1 kere balık ekmek ama benim eşimde bende iriyiz genetik de olabiliyor
Cengo Bugün kontrolümüz vardı, 32+6’da 2350 olmuş bebeğim. Haftasından 1,5 hafta önde gösteriyor ultrasonda. Sizce normal mi? İlk bebeğim olduğu için oldukça takılıyorum
igvescarim Eslem_1 sağ rahim damarı daralmış yada tıkanmış oluyormuş yani bebeğe besin damarından biriymiş ikisi olursa daha dikkat etmek gerekirmiş bitane olunca da takip ediliyor Allah korusun ilerleyen zamanlarda gelişim geriliği olabilirmiş dikkat etmek gerekiyormuş ama ne yapılıyor hiç bilmiyorum doktor bana şimdilik takip edecez dedi
Leylasiva21 Aysekalkan icimi rahatlattin safta kesemde taş var diye hâlâ bile kusuyorum 27+3 olduk daha ben iki kilo aldim ne yesem kusuyorum korkum kiziminda gelismemesi
Deletedmom5545 ArenAsilmomm 33+5 de ultrason da doktor 2460 dedi ve akşamına acil doğuma alındım 2300 olarak doğum yaptım
Duyguakts1 @Goncaldeniz ya d vitamini ve kan İlacı kullanıyorum sadece. Ama hamileligimin ilk 3 ayından itibaren her gun en az 1 tane tam pismis yumurta, ceviz çok yedim ve hep doğal beslendim kendimi hic kisitlamadim ve günlük yapılan sekersiz komposto yedim sık sık. Bolca ev yapımı yoğurt vs vs. Çok şükür bebeğimi besleyebilmisim yani ☺️
Goncaldeniz Duyguakts1 mahşallah ya ben yiyemiyorum daha 15. Haftadayız ama canım hiç istemiyor açıkmasam yemek yemem