MasAllah hepinizinki baya büyümüş en minik benim heralde 20 haftalik 352 gr daha kızçem☺

36+1 de 3600 gr gebelik şekeri olduğundan diyet yapıyorum ve şimdiden boyle

Esraazengin ya bizde 34 haftalığız 2.250 dedi 😔 çözemedim. Bu haftadan sonra hızlı kilo alır normal kilosu dedi doktor ama bana da bi azmış gibi geldi

25 haftalıkken 900 gramda haftaya gidicem 28+3 te kaç gram acaba 🥲

Madonna
    Bende 28 gıttım 1350 gr dı 32 de yanı 2 hafta sonda kontrol var bende merak edıyorum güzel duzenlı beslenmiyorum ama ınsallah kilo almıştır🙂

40+5 🧸3700 gelmeyen yavrum ile son dakikaları oynarken

Dilhunizade sağlıklı olsunlar tek dileğimiz valla benim doktorumda gayet iyi sağlığı dedi zaten❤️🤗

Sdashn valla bizde 35 haftalığız bu günlerde bende öyleyim hiçbişey yiyemiyorum o kadar çok sancım var Kİ pazartesiyi bekliyorum gün vericek doktorumuz taşıyamıyorum artık kendimi ☹️

Kızlar hamilelikte alerji ilaçı kullanan varmı

Tugcevemercimek
        Her gün mutlaka bunları yemeye özen gösterdim Süt yumurta yoğurt muz badem fındık ceviz bol bol meyve ve sebze yemeği yerim genellikle
        Ayrıca haftada 1 kere balık ekmek ama benim eşimde bende iriyiz genetik de olabiliyor

Bugün kontrolümüz vardı, 32+6’da 2350 olmuş bebeğim. Haftasından 1,5 hafta önde gösteriyor ultrasonda. Sizce normal mi? İlk bebeğim olduğu için oldukça takılıyorum

Eslem_1 sağ rahim damarı daralmış yada tıkanmış oluyormuş yani bebeğe besin damarından biriymiş ikisi olursa daha dikkat etmek gerekirmiş bitane olunca da takip ediliyor Allah korusun ilerleyen zamanlarda gelişim geriliği olabilirmiş dikkat etmek gerekiyormuş ama ne yapılıyor hiç bilmiyorum doktor bana şimdilik takip edecez dedi