Yaa 33 haftalık hamileyim bebeğin sol böbreğini de kireçlenme varmış yaşayan oldu mu

Gzm23 benim de başta tekti sonra iki taraflı oldu bence doktorunun önlem amaçlı vermesi lazımdı ama dedğin gibi birkaç doktor da işe yaramadığını söylüyor kan sulandırıcıların. 40. Haftamda doğum yaptım ama 33-34 haftalıkla uyumluydu kilosu ve boyu

Bebegimvebennnnn genelde 20.haftalarda belli oluyor ama sizinki de aynı sanırım çentik damarlarda direnç demek yani bebeğe giden damarlarda kan akışı olmuyo bebek beslenemiyor düzgün.tek taraflıda çok sıkıntı olmuyor ama çift taraflı olunca problem

Zuleyhakazan sizinki gayet normal benim önde gidiyor tahminimce iştahım çok var ama 8 kilo almışım ilk kızımda sizin kadardı 🥰

Nuroye valla yulaf lapası yiyorum sabahları kuruyemiş falan da yiyorum normal sebze balık et ağırlıklı ama biraz da genetik bence babası ve ben iriyiz 😊

Marymery49 38+5 gün bugün gıttım kontrole 3.300 dedi ve tam 38 haftalıkken gittim bir hafta öncesi 2.800 dedi 3 kilo demiştiniz dedim suan kilosu iyi bazen yanlış çıkabiliyor haftasına göre kilo iyi demişti bence endişelenmeyin

Saliha94 ultrason da yanılma payı varmış sağlıcakla doğsun karda ☺️

37 de 3700 iyimi😳😳 38 olduk sabah kontrolüm var bakalim kac oldukk🙊🙊🥰🥰

Yskmac bebeğe bir zararı oluyor mu peki kilo alamama dışında?

Gzm23 canım direncin başka zararları da var tabi hamilelİk zehirlenmesi erken doğum vs gibi benim o tarz sorunlarım olmadı ama kızım 20 gün küvözde kaldı 2500 ün altında olduğu için