Yskmac kaç kilo doğdu bebeğiniz acaba benim de sağ tarafta direnç Yüksekliği var ama haftasına göre şuan tam gidiyor. Doktor zayıf doğsa da bu bi sorun değil dedi bizim için ama inşallah kalmazlar yani Allah’ın izniyle , bu bi ihtimal doktor ihtimalleri söylüyor sadece zayıf doğacak diye bir şey de yok her anne de tabi ki
Gelsin bebiş kiloları💓
Esraazengin benimde 35hafta canım 2500kilo doktor normal dedi asıl yeni yeni çok alır dedi
Mlkbrn benimde 35+3 2350 bebeğin kilosu. Neler yedinizde bebeğin kilosu arttı acaba söyleyebilir misiniz ? Benim bebeğimin bi hafta kilosu geriden geliyor
26+2 , 975gr 35cm
32+2, 2044kg 44cm
Doktorum boy kilo iyi demişti 🤰 kız bebek😇
Zuleyhakazan hiç takmayın Yapı meselesi ama doğumdan sonra gidiyor çoğu kilo
Busra2835 tam 20 haftalık mı yoksa 20+ var mı
sevgitekes inşallah vallaha çok sagolun acaba hangi besinler bebege daha çok kilo aldiriyor varsa bildiginiz söyleye bilirmisiniz?🙏🏻
Betul44selinay normal istiyorum inşallah rabbim nasip ederse doktorlar çok alırsa zorlar biraz seni deid ama deneyecegim genede
Bebegimvebennnnn 20+2 olduk
Gzm23 mrh öncelikle geçmiş olsun inşallah sağlıcakla zamanında sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🤲🏻 Ben yarın 23 haftalık olacam 22 haftayken detaylı ultrasonda sağ rahim damarımda çentik var dedi size söylenen bana da söylendi ilerleyen zamanlarda bebekse gelişim geriliği olabilir dedi canım çok sıkıldı. Bebeğim 4 gün geri ama 4 günden Allah’ın izniyle birşey olmaz inşallah daha fazla olmaz diye dua ediyorum. Bana asprin felan vermediler çoğu kişiye vermişler. Siz neler yaptınız bunun için nelere dikkat ettiniz çok canım sıkılıyor gerçekten 🤦🏻♀️
igvescarim benlm iki tarafta hem direnç artışı ve çentik var bana da doktor 6 aydan itibaren coraspirin kullanabilirsin dedi 29 haftalık iken başka bir doktora tekrar gittim ilaç Vermiyoruz bu haftada dedi kullanmadım ama direnç artışı ve çentik devam ediyor şu an 32+6 haftalığım gittiği yere kadar gideceğim eğer gelişimi durursa alırlar çünkü bir müddet sonra Anne karnı güvensiz oluyor bende iki gündür acayip taktım ama stres en büyük düşman takmamaya çalış dua et bol bol Ben az önce kuran okudum biraz iyi hissettim
Pisili evet ya bu posttan sonra canım çok sıkıldı
ayse-huseyin16 bugün doktora gittim. Allaha küşür sağlıklıymış bebişim. 32 haftam 1979 kilosu boyu 45 cm mis 🧿🦋🤩🧿
Crixus1313 33+4 kilosu 2200 boyu 26 cm
oglusumbenimcanm benim 28+1 de 1100 gram tam 28 de gitmiştiniz siz