Seva_aa merhaba kizlar cok bilinen bisey degil belki ama bu katil hucrelerden anlayan varmi her sey yapmama ragmen dusuk yapiyorum suan yeniden tup bebek deneyecegiz doktor (intralipid bir serum) kullanicak ama 100% diye bisey degil boyle sorunu olan ve ya duyup saglikla evladi olan varmidir
A-y-s-e-g-u-l Seva_aa merhaba canım ben CD56 katil hücre baktırmıştı doktorum tüp bebek tutmadığı için . Tahlil sonucuma göre de prograf diye bir ilaç kullandım transfer oldu keseyi gördükten sonra bıraktık şuan 12+1❤️
Umut3 Canim bendede rahimdeki dokuda biraz yüksek cikti ve transferden 5 hafta önce bitane intralipid serum verildi ve yumurta toplama günü verildi … nekadar ise yaradi bilmiyorum cünki rahimde polip vardi o alindi ve transferde empyrogluede kulanildi ve hamileyim sükürler olsun daha keseyi kalp atisini duymadim ama ..illaki serumunda etkisi vardir cünki hamile kalamiyordum iki tüp bebek denemem negativ oldu simdi positiv
Bfduam Umut3 geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Polip ara kanama yapıyor muydu adet gibi? kaç cm di, ağrı oluyor mu operasyon sonrası?
Umut3 Bfduam yok düzenli oluyordu adetim tahminen ignelerden oldu polip bi kactane vardi aldik dediler boyutlarini bilmiyorum histerkopi yapildi narkozlu zaten sonrada hafif adet agrisi gibi agri oluyor cok deyil ama
Deletedmom62627 Hiç bilmiyorum canım yorum yapayım üstte kalsın bu arada da Rabbim kucağını boş bırakmasın ayağının altına cenneti koysun inşallah
Umut3 Bfduam Evet CD56 benimde bildigim kadariyla yüksek olursa katil hücreler hamile kalmayi engeliyor yada hamile kalinca düsük oluyor öldürdügü icin.. o yüzden serum uygulaniyor icinde omega3 vln varmis o deyerlerin düşmesi icin
Bfduam Umut3 tekrar geçmiş olsun canım. Tekrarlıyor mu polipler tekrar? Banada var dedi Dr biraz korkuyorum histeroskopiye. Banada gonalf takip yapılmıştı sonrasında polip görüldü, belkide dediğin gibi bu iğnelerden oldu bilinmez.
Bfduam Umut3 2 hafta arayla kanamam oldun buna bağlı olabilur mi diye düşündüm ama demek ki herkesde olmuyor.
Seva_aa A-y-s-e-g-u-l yaa saglikla gelsin o kadar icim rahatladiki sanki hich bir seyin etkisi olmayacak gibi geliyor🥺❤️😍
Bfduam Seva_aa geçmiş olsun🤲 bi arkadaşımda böyle bi topik açmıştı o da Tüp düşünüyor, 2 negatif aşılamadı var, sebepsiz infertilite. Senin sıkıntın benzer mi? Topiğine pek cvap gelmedi. Böyle olanlarda sonuç alma oranı nedir tüple, engel mi hamileliğe?
Seva_aa Bfduam engel degil ama trombofil paneli ve dedigim testi yapsa iyu olur bazen transfer yumurta toplama oncesi sefum veya ilac takviyesi veriliyor
Umut3 Bfduam evet ignelerden oluyor bence hic korkmana gerek yok canım hem rahim temızlenmıs oluyor bebegın tutunmasına engel olabılıyor polipler .. tekrarlıyormu hıc bır bılgım yok
Seva_aa Bfduam yok canim rutin degil aslinda boyle sebepsiz dusukler oldugunda yapilmasi gerek hala tam tibbi acikmalasi olmasada annenin bebegi yad bir cism gibi kabul edip bedenden atmasi deniliyor katil hucreler deniyor
Bfduam Umut3 insan pişman oluyor kullandığına:( sonuç alınsa bari hadi diyesin. Ameliyattan sonra korunun diyor mu Dr lar? Sende kanama olmaması iyi olmuş.
Emll Merhaba. Katil hücreler varlığında vücut koyulan embriyoyu yabancı kabul ediyor ve onunla savaşıyor dolayısıyla tutunmaya engel olabiliyor. Bunun için omegaven intralipit serum kullanılıyor. Transferden birkaç saat önce kullanmanızı tavsiye ederim. Sonrasında 3 gün arayla seruma devam ediniz. Ayrıca trombofili paneli yaptırdınız mı? Kan sulandırıcı kullanmıyorsanız pıhtılaşma sorunu düşüğe sebep olabiliyor
Emll Seva_aa ben NK paneli yaptırmadım ama her halükarda bağışıklık baskılamak için intralipit serum kullandım. Trombofili paneli yaptırmıştım heterezigot genler çıktı yani pıhtılaşma sorunum oldugu için oksapar iğne kullandım hep
Gamzedefnem Seva_aa merhaba benimde 2 düşük ve 1 kimyasalın var kan sulandiri ignede kullandım en son kimyasal da şimdi doktorum prednol verdi ve serum takılcak. Arada kaldığım tek şey prograf in etkisi daha mı fazla acaba etken maddeleri farklı çünkü