Sehergok bilgegk ebebek , LC Waikiki, joker, Trendyol, çiçek sepeti genellikle indirimleri takip ediyorum belirli markalarda .
AysunUgur bilgegk ben alışverişin çoğunu ebebekten online yaptım, yorulmadan, kolayca aradıklarımı da bulabilmiştim, onun dışında h&m, Zara ve gördüğüm her bebek mağazasından bişeyler almışımdır 😅
kuzeymomsss bilgegk e bebek, civil ve lolons sayfasından aldım şimdiye kadar. E bebekten bir kaç birşey aldım genelde bakım ürünleri veya sütyen emzirme sütyeni iç çamaşırı o tarz şeyleri e bebekten aldım. Genel de civilden aldım çoğu şeyi
mercimeginannesiiii bilgegk waikikinin baby reyonu o kadar güzel ki. %90 kıyafetlerini, battaniye ve müslinlerini oradan aldım. Kıyafetlerin içinde ki etiket kesildiğinde bebeği rahatsız etmesin diye kumaş çıkıp etiketi ona dikmişler. Çok ince düşünülmüş şeyler bunlar. Kumaşları da muhteşem. Yıkadım ütüledim. Hiç bir tanesi deforme olmadı renk atmadı. E bebekten bir tane takım almıştım onun bir miktar rengi solar gibi olmuş mesela. Waikikiyi onlinedan takip edip bundan sonrada oradan almayı düşünüyorum. 50 TL’ye ne takımlar aldım hepsi çok güzel.
Gurbetkusu_43 bilgegk H&M’den aldım canım çokta memnun kaldım kalitesi çok iyi. Türkiye’de de defakto’dan aldıklarım vardı ama memnun musun diye sorarsan hayır. Çünkü baya bol ve salaşlar. Hele birde yıkandıktan sonra kendini daha da salması cabası🤦🏻♀️ Tamam çocuk çabuk büyüyor ama bir bebek içinde bu kadar salaş olmaz ki. Bide Civil’in ürünlerini de çok sevdim oradayken kalan bütün eksiklerini ordan aldım. Ve çok beğendim. Onu da tavsiye ederim. 😊
Ssultannnnn bilgegk ben h&m ve lcw den aldim en cok ama lcw magazasinda hic inidirimli olmuyo uyglamasinda baya kampanyali urunleri var organik vs cok uygunu muslin ortusunden sort takim tulumlar vs aldim takip et uygulamadan derim.