bilgegk Kızlar ebebekte falan ben pek bisey bulamadım gittiğim şubede sanki savaş çıkmışçasına heryer heryerdeydi inanın sizler nerelerden alışverış yaptiniz
Birgul bilgegk LCWaikiki den yapıyorum çoğunu, HMden indirim falan yakalarsam zaradan😀 ben ebebeğin kıyafet reyonunu beğenmiyorum da öbür ihtiyaçlarını ordan alıyorum genelde.
Syh__ bilgegk Yenidoğan hastane çıkışı falan e bebekten almıştım. Onun dışında defactonun ürünleri çok güzel ayını hesaplayıp indirimden aldım hep Lcw de aldim fiyat performans olarak değerlendirmek lazım bebis hızlı büyüyor çok giyemiyor malum.
gulfemsvnc bilgegk lcwaikikiden aldım neredeyse yenidoğan kıyafetlerinin hepsini🙌🏻 bayıla bayıla yıkayıp ütüleyip hazırladım kalitesi falan cok güzel uyguna da fiyatları
Deletedmom73711 bilgegk E-Bebek kıyafet reyonları aşırı cinsiyetçi bebekler için öyle kıyafetlerden hiç hoşlanmıyorum ya pembe ya mavi hiç sade düz unisex bir şeyler yok neredeyse, daha çok erken ama nasipse kıyafet alışverişini Lcw-Defacto-Hm-Zara kids gibi yerlerden yapmayı düşünüyorum. Belki ilk zamanlar giyeceği hemen küçülecek şeyleri e-bebek veya civilden vs alırım.🤷🏻♀️
bilgegk Deletedmom73711 Çok haklısınz kızım olucak pembe birsey almak istemiyorum hic ebebekte genelde boyle bi ayrim var esim pembe bir tulum begendi malesef aldik 😊
Cocolingo bilgegk e bebek, civil, trendyol, hepsiburada, gittigidiyor, lcw, hm, açıkçası hep indirim kovaladım neyi nerde en ucuz bulduysam ordan aldım 🌸
gulfemsvnc bilgegk şunlar lcwaikikiden aldıklarımın bazıları çok tarz parçalar var valla 1 aylık bebelere🤪 https://imgyukle.com/i/EuFuT1
Deletedmom73711 bilgegk Bazı şeyler çok tatlı oluyor tabi pembe veya mavi ama bütün dolabı öyle dizmek bana göre değil, ben kız bebeklerde daha çok leoparlı zıbınlar-boneler beğeniyorum ama erkek bebeklerde toprak tonu kıyafetler daha güzel oluyor bence. Trendyol’da unisex bebek kıyafetleri oluyor bazen çok uyguna düşüyor dilerseniz oralarada bakabilirsiniz.🥰
ElfErk bilgegk lcw, babymall, civil ve e bebek .. avm lerde birçok marka war ama gerçekten gereksiz pahalı ya yazık günah hakikaten
Ozge bilgegk çoğunu lcw den aldım. Civil, defacto ve instagramda ilkim bebeden aldım. Daha çok var doğuma ama kış sezonundayken 6-9 yaş kıyafetlerini bir de yenidoğan setlerini aldım.