Stars 11 hafta bitiyor 12 gircez belirginleşmeye başladı birden herkez hamilesin diycek kadar birden nasıl böyle çıktı anlamadım 😀😅
ada58 haftadayım 3 kilo verdim ama karnım da çıkmaya başladı biraz çok yemiş de şişmiş gibiyim şuan 😃
linsmea Mszrn9678 canım o hastaneden hastaneye değişiyo galiba ama benim içtiğim de enerji içeceği gibi asitli bir şeydi çok açtım çok iyi gelmişti 😂
Kb_plt Bebikomm 4 aylık hamileyim son hastane kontrolümden bir hafta donra göbeğim belirginleşti bir anda.
B_9295 Seraydural ewet canim 1 haftadır hissediyorum ilk gebeliğim çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kb_plt Bebikomm 52 kilo ile hamile kaldım şuan 54.5 ve yeni yeni çıkıyor göbek ama dışardan belli değil.
Suzan-mustafa55 Bebikomm Tüp bebek ondanmi karnımın içimi dardı kullandığım ilaclardanmı vallahi bilmem ama 1 ay bitti karnım cıktı 2ci ay ben hamile lik elbisesi giymistim anlamadım zaten benim garip bir hamileligim vardi
1Pamuk Suzan-mustafa55 benimde 6 haftalık ve benim de hafif belli olmaya başladı 😅ikizler benim ondan sanırım 🙂yada içi dar diye olabilir bazılarının içi geniş sizin de benim gibi dar sanırım 😅😅
Ozgennnnnn 21 haftalığım . Yeni yeni çıkıyor ama alt karın şeklinde çıktı böyle hamile göbeği değil de normal kilo almışım gibi duruyor 2 kilo aldım 🤔🤔
ZeyTa Hafize3536 ben zor durumda kalıp birkaç defa avil ampul kullandim doktorum sıkıntı görmedi ama olabildiğince kullanmamaya çalışıyorum