Mommy92 Ne güzel kimsenin çıkmamış.benim 14-15de belli olmaya başlamıştı.şimdi 20+2.sanki 7 aylık gibi göbeğim var
tatliiannnee Haybeybi inanır mısınız bende aynı durumdayım daha bugun 11 haftalık olduk 4 kilo almısım kafayı yiyecem cok mutsuz hıssedıorum kendımi bebek belli degıl dırek göbek cıktı
Gizem260 Bebikomm 15 haftalığım dar bişey giyersem belli oluyo tayttan elbiseden falan ama ben sweat falan bol giydiğim için genelde anlaşılmıyor dışardan
ilkgebelikk Bebikomm 13 haftamdayım 56.5 ile hamile kaldım şuan 58.2 olmuşum çok mu hızlı alıyorum, anlamadım iştahım da yok aslında pek yemiyorum, nasıl alıyorum. Moralim bozulmaya başladı . Göbeğim hafiften çıktı sadece dışardan belli olmuyor henüz.
Eminedmr Bebikomm benim önceden gobegim oldugu icin erkenden çıktı göbeğim 12 haftamda falan 25. Haftamda kontrolüm vardi doktorum bile 35 haftalik gibi dedi bence yapiyla alakalı 10kilo aldim 🤫
B_9295 Seraydural ewet canim 1 haftadır hissediyorum ilk gebeliğim çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Demirbebek Bebikomm 5 aylık hala göbek felan yok kafaya tek taktığım şey bu olmuş neden kilo alamıyorum neden göbeğim yok diye