MissBus Bebikomm 17+5 ve dışardan bakınca hiç anlaşılmıyor. Açıp bakınca ancak ben anlıyorum. 12 iken bir de sütüne kilo vermiştim bırak göbek çıkmasını :) normal yani
izemmohamed Şuanda 19+2 deyiz. Göbeğim 14-15.haftalarda çıkmaya başladı. Şuana kadar 5 kilo aldım. Çok mu?🥺🥺🥺🥺
izemmohamed izemmohamed ayrıca önceden giydiğim hiçbir jean pantolonumu giyemiyorum. Sizlerde böyle misiniz yoksa ben mi çok kilo aldım???
RabiaBozat Bebikomm Benim hamile kalmadan önce birazcık göbeğim vardı şimdi. Şimdi göbek büyüdü ama kilo mu bebek mi anlamıyorum ilk hamileliğim 3 buçuk kg aldım 21+3 haftadayım kilo değil bebektir galiba bu göbüş değil mi ?
haticerabia45 RabiaBozat evet canım zaten 16-20 hafta arasında bebisler biz buradayız diyolar dışarıdan hafif belli oluyor ☺️
Duru_nunkardesi Kızlar selam ben 5 haftalık olacam inşallah yarın ve karnım kocaman oldu maşallah neden acaba ikiz olabilir diyorlar ama bilemedim 💕🥰☺️
-sef- Duru_nunkardesi benim de öyleydi ama o karın kaslarımızın esnek yada sıkı olmasından kaynaklıymış ne kadar doğru bilmiyorum :) hemen çıkıverdi 6. Haftamda şimdi 9. Haftadayız 9. Ayımı düşünemiyorum yürüyen penguen gibi olucam sanırım 😂😂😂
CansuH Bebikomm ben zaten göbekli biriydim daha 12 haftaya cikmaaya basmadi simdi aldi basini gidiyo 17 haftaligim
Hahahahahaba Bebikomm benim ilk öğrendiğim andan beri göbeğim var 🙄 ilk başta şişkinlik dediler adet olamadğım icin . Şuan 19 haftalık ama sanki 7 aylık göbek gibi duruyor
Afra_123 Hamilelikten önce hafif bı göbek vardı zaten de 7. Haftadan sonra iyice çıktı göbek şuan 17. Haftadayim bazen oturduğum yerden kalkamiyorum sanırım göbegin buyumesi biraz da vücut yapısıyla alakalı
CansuDRY Bebikomm Göbeğim 13.haftada çıktı. 15 bitti. Henüz kilo almadım. (13. haftadaki göbek bebekten değildir demeyin. Zayıf hamile kaldım ve 3.bebeğim.😁)
Mantosuzmadonna 18 19 haftalık olanlar hareketleri göbek deliğinin altında mı hissediyorsunuz üstünde mi? Ben bazen üstte bı şeyler hissediyorum ama emin olamıyorum yukarda mıdır o kadar
Leyla001 Ipekkarakus0 ya merak ediyorum nasıl almıyorsunuz yasa diyetisyenle falan mı ilerliyorsunuz veya az mı yiyorsunuz dikkat ettiğiniz şeyler mi var