Sedef10 Esmerimm- ilk gebelikte 20. Haftadan sonra hissedebiliyorsun genelde ikinci gebeliklerde 16.haftadan sonra oluyor
linsmea Esmerimm- canım bugün böyle sağ tarafımda bi toplandı hatta bacağımı katlamıştım rahatsız oldum oyle anladım bi dokundum böyle bi sertlik sonra okşadım biraz uzaklaştı tekrar sonra bikaç kez böyle oldu 😂 daha önceden biliyorum bu hissi o yüzden çok tanıdık. Sürekli elim karnımda 🥰
Htcerdogn Bebikomm valla ben hamile kaldığımı bilmezken bile kilo almışım😂🙈. Ama göbeğim 14. Haftada çıkmaya başladı
muserref02 13+5 artık sol tarafımda yumru gibi var yatarkan daha çok hissediyorum iç karnım geniş değilmiş o yüzden belli oluyormuş 🥰❤️ Hayırla ve sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Funday35 Bebikomm 20 den sonra çıktı şuan 25+3 günlüğüz ve baya belli oğluşum artık ben burdayım diyor 🤭
Tugcesevimli Çok belirgin olduğu zaman 20.idi çok kilo aldığım halde 20 de hamile olduğum artık belliydi,şimdi 28 im herkes çok almadın diyor 25 kilo almışım insanlarda bı cins 😄😄😄
GriMavi Bebikomm 23 haftadayım ama daha yeni yeni belli oluyor diyebilirim Eşim diyo karnın nezaman buyuyecek ki Dedim 8. Aydan sonra heralde 😅😅
yagmur_s Ay benim zatrn yağlarım var bebek göbeği falan çıkmaz bende 😂 daha 11. Hafta bitiyor ama olsun yine de çıkmaz bu uzun süre gibi geliyor bilemedim.
Deletedmom622772 Bebikomm hamilelik baslangıcından itibaren 5 kg vermis halimle 16’da cıktı karnım 17 başından itibarn artık hamile karnı oldugu anlasılıyor yusyuvarlak cünkü 😂