Sweetbabyy carpediem__ Kız yada erkek senesi olayı diye bişey yok aslında burdaki sonuçları genelde bakıyorum ve hesaplıyorum kız erkek hemen hemen aynı 10 erkek 7 kız gibi görünüyor burdaki sonuçlarda benimkide erkek😂
MerveeD carpediem__ ilk 14 haftamda %75 kız dedi 18. Haftamda gttıgımde kesin kız demişti hiç değişmedi
Kubrailkan carpediem__ 13.haftada kontrolum vardı erken denildi cinsiyet için. Ancak 19.haftada gidebildim bir sonrakine. Ozaman direkt kız dendi 🥰
carpediem__ Esra1990 benim içime de erkek doğuyo hani erkek hissediyorum gibi ama bilmiyorum ki hani kordonu falan da benzeriyorlarmış ya o bakımdan emin olamadım
carpediem__ Meri3220 bizimde 12 de erkek dendi bakalım bu haftaki randevumda ne dicekler çok merak ediyorum 15 in içindeyiz şuan
Meri3220 carpediem__ erkek çocuklarında çok bir değişim olmuyor yaa eğer kordonla falan karıştırmadılarsa canım hayırlı evlat olsun inşallah 🤗
NeseA carpediem__ yok can devlete gidiyordum doktor suriyelidi hicbir tahminde bulunmuyor kimseye daha doğrusu söylemiyor. Başka bi hastaneden öğrendim
umayben Bence bayaa bayaa erkek senesi çevremde bir kişinin kız geri kalan herkesten full erkek duyuyorum 😂
carpediem__ umayben bende çevremde hep erkek duyuyorum birde herkes benimkine de erkek olcak diyo da bakalm