carpediem__ Esra1990 bizim 15 haftalık oldu ama kontrol e daha bi kaç gün var 12 haftalıkken erkek dendi ama net değil henüz
Esrax30 Esra1990 veya bu sene esralar hep erkek doğuruyor 😄 okuduğumda esralara denk geldiğimde erkek / oğlumuz felan yazıyorlar
Esra1990 carpediem__ bende 12. Haftamda zorla söylettim erkeğe benziyo dedi 16. Haftamda tekrar gittim net erkek bence sizinkide değişmiycek erkekler pek değişmiyor 😁
Esrax30 Galiba erkek senesi yine , 2018 de erkek senesi ilk oglum dogdu. Şimdi böyle dikkat ettiğimde , balon patlama Partyler vs. Hep erkek çıktı. Mayıs 2. Oğlumuzu bekliyoruz Allah’ın izniyle inşallah
Esra1990 Esrax30 yaaaa bir kızım var 2 tane oğlum olacak şimdi esralar erkek seviyo ozaman benim kızım çok aşırı nazlı olduğundan hep erkek istedim kız kadar zorlamıyor beni çünkü 😁
Duyguliva 2 kizim var 13 haftalik hamileyim ama bu sefer gonlumden gecen erkek hayirlisi 2 hafta sonra kontrolum bakalim
carpediem__ Esra1990 benim içime de erkek doğuyo hani erkek hissediyorum gibi ama bilmiyorum ki hani kordonu falan da benzeriyorlarmış ya o bakımdan emin olamadım