Minammm Mdbulbul karnımda baya sertlik var bebek bir yana toplanıyor acayip bir halsizlik oluştu bu kadarını beklemiyordum
NBA Mdbulbul bebek kilosu kaç oldu bu hafta sizin kızlar siz bu zamana kadar kaç kilo aldınız Canselyaren Cotanakk Dilara08 Alyabebekk ttsleylagnc Minammm SumsavMah Azizecikk
Nurr122 Haftadiyim 2. Gebelik ilk kızımı uyutmaya çalışıyorum iki yaşında ve 15 dakikadır ilk defa yaşadığım bı ağrıyı yaşıyorum anlayamadim
Azizecikk 37+5 im. 1 dk karın agrısı girdi ve geçti. Vajinada batma hissi yaşıyorum birde. Bebeğim kız. Normal doğumu bekliyoruz. Hergün kendimi dinliorum
1nazlitrn_ Azizecikk benim de kasılmalar çok ben de 37+4 haftalığım düzenli olarak kasılma batma var yarım saattir geçmedi
SumsavMah Mdbulbul bel ağrısı ve 4 saatte bir sancı var adet olacakmışım gibi alttan bacaklarıma ağrı vuruyor 🤫
ttsleylagnc Kızlar bende post açıcaktım 37 haftalıklar diye neyseki gördüm postu.37+2 yim haftaya perşembeye sezeryan günü aldım. Ama bu iki gündür ağrılarım çok fena karnım belim vajinam bugün resmen doğum yapacağımı sandım. Bebeğin hareketleri genelde vajinada. Belim deseniz kopcak sanki ve akıntımda çok arttı sizlerde de durum bu mu ?
Dileekyldz ttsleylagnc Aynı durum bende de var ishal olmuşum ve simsiyah oda doktora gittim herşey normal bunlar olabilir dedi gönderdi ultrason da bebeğe bakıp NsT bile almadı
Dilara08 Mdbulbul bendede bel agrisi ve asiri kasilma var dun kontrolde sancim cikti acilmam yoktu bekliyorum suanlik.kasik agrim yok karin agrim yok ama belim kalcam agridan yuruyemiyorum donemiyoru..hayirlisiyla bi dogursaydik ya
Eylul2797_ Dilara08 bendede yaklasık 1 saattir rahme baskı var asırı ayaga kalkamıyorum belime de giriyo agrı bebekte kendini cok topluyor dusa girdim gecmedi acaba dogumu basılıyor cok korkuyorum
Alyabebekk Mdbulbul burda durumlar fenaaa 🥴 37+2 ikinci gebeliğim. Boğaz yanması, vajina batması, ilk dikişlerimin ağrısı, bel ağrısı, karın sertleşmesi… hepsi aynı anda mevcut şuan Ben bi doğursaydım 😁 11 Mart’a da var daha 🥴
Alyabebekk Cotanakk 4 Mart istedim aslında ama erken gördü o tarihi 10 undan snrasına verebilirim dedi 11 istedik bizde. Daha erken davranmazsa 11 e planlayacağız kendimizi. Pazartesi son kontrole gidicem snra günümü beklicem.
NBA Mdbulbul 37+0 eskiye nazaran biraz daha aktifim halsizliğim gitti ama karnım çok gerildi ve dayanacak gücüm kalmadı sanki 2. Gebelik ilkini 37 de doğurmuştum bu bebeğimde makat geliş hala canım çok yanıyor o yüzden alt karın ağrım da var hep iki ğündür böyle minik sancım oluyor haricinde iyi gidiyor 😬 sezaryen olmaktan korkuyorum umarım bebeğim döner doğuma kadar
Alyabebekk NBA pazartesi günü gittim kontrole bebek 2870 gr dı. Bende en son kontrole göre 1 kilo vermişim 🤷♀️ Şuan 67,4 üm 60 la hamile kalmıştım. Son 2 haftam flan var doğuma.
Minammm NBA 52 kilo ile hamile kaldım şimdi 66 kiloyum bebeğin kilosunda 3.300 dü geçen hafta gittiğimde