Deletedmom_289 Bsrahb ayy canım benim çok sevindim bir avazda kurtulursun inşallah evde bol bol squat yap meditasyon müziği ac :) inşallah çok kolay geçer şimdiden hayırlı olsun ❤️
Bsrahb Deletedmom_289 darısı tüm bekleyenlerin başına sağolasın egsersizler yapacağım canım sabah İnşallah gittiğim de açılma ilerlemiş olur 🥰
Ozlm007 Bsrahb duşunu al hastaneye git canım yol hali nolur nolmaz uzun sürer günün gelmiş çünkü git doktor karar versin ne olacağına rabbim sağlıcakla kavuştursun 🥰💜
Bsrahb Ozlm007 gittim canım Doğum sancıları başlamış 1 buçuk cm açılma var evim yakın diye eve gönderdi sabah yatışım yapılıyor🥰
Cotanakk Bsrahb inşallah en hafif ağrıyla acıyla atlatırsınız sancılarınızı hemen açılmanız tamamlanır ❣️
Bsrahb Ozlm007 canım sabah 8 de Doğum ettim açılmam çok hızlı ilerledi fakat bebeğimi yoğun bakıma aldılar kan değerlerinde sorun varmış birkaç gün gözetimde kalacak
Koalaninannesi Bsrahb Rabbim bi avazda kurtarsin dualarinizda dogum aninda bizide unutmayin saglikla bebeginizi kucaginiza alın inşallah 🤲🤲🤲🥰🥰🥰
esma2197- Bsrahb çok geçmiş olsun sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🥰🙏 normal doğum mu yaptınız kaç yaşındasınız acaba zor muydu