• Gebelik
  • 31. Haftadan sonra doğuma kadar kaç kilo aldınız ?

mercimeginannesiiii çokta bişey almazsınız 2-3 kg alırsınız bebek alır şimdiden sonra kilolar bebeğe gider toparlar son haftalarda ben ilk kızımı 2700 doğum yaptım halbuki 17 kg almıştım ama doğduktan sonra hemen toparladı bana da hep bebek zayıf gidiyor dediler çok kafaya takılacak bişey değil önemli olan ayını doldursun yeter zayıf yada kilolu doğması hiçbişeyi değiştirmiyor ki başka bi sağlık sorunu olmasın inşallah..

mercimeginannesiiii Bende merak ediyordum burda bekleyeyim. Rekor bende galiba 🤦🏼‍♀️ 31+3 20 kilo aldım ama herkesin aksine ilk 3 ay çok kilo aldım şimdi durdu kilom. Doktorumun demesine göre bebeğimde iri ve tombulmuş artık baya dikkat ediyorum inşallah daha fazla almam doğuma yuvarlanarak gideceğim yoksa 😅

Herkeste farklı bence bende ilk aylarda almadım son aylarda aldı başını gidiyor kilom düşünün sadece 33-35 hafta arasında 4 kilo almışım şok oldum
      Bana da herkes son aylarında almazsın çok diyordu esas son aylarımda aldım şiştim 🥲

Sarensall 2-3 kilo çok iyi inşallah ben de fazla almam. Evet doktorum da öyle dedi. Minyon bebeklerin doğduklarında çok çabuk toparladıklarını ve çok güçlü olduklarını söylemişti. Çok haklısınız. Teşekkür ederim 🥰❤️🌸

Nasaearth He yok ben anladım 31 den sonra değişiklik olmamıştır demek istedim. Zaten bebek ve plasenta vs 3 kilodan fazla oluyor bu durumda kilo vermiş olurdunuz. Olsun kilodur alınır verilir , Allah can sağlığı versin. 36 hafta da mı doğum yaptınız bu arada ?