mercimeginannesiiii amin kuzum
31. Haftadan sonra doğuma kadar kaç kilo aldınız ?
Zehra9616 Acun Ilıcalı geldi aklıma. Hoooaaaayy maşşallahhh 🥰 Bence kilo aldım diye üzülmeyin bebişe yaramış en azından. 🌸
mercimeginannesiiii ben 30+3 um şimdiye 4 kilo aldım inşallah almam daha ilk hamileligimde 26 kilo alınca gerçi artist gibi dolanıyorum 😀
mercimeginannesiiii ahahahaah acunun devrilen gozler😂 meyveyle besleniyorum ben sadece ama yinede bilmiyorum
mercimeginannesiiii çokta bişey almazsınız 2-3 kg alırsınız bebek alır şimdiden sonra kilolar bebeğe gider toparlar son haftalarda ben ilk kızımı 2700 doğum yaptım halbuki 17 kg almıştım ama doğduktan sonra hemen toparladı bana da hep bebek zayıf gidiyor dediler çok kafaya takılacak bişey değil önemli olan ayını doldursun yeter zayıf yada kilolu doğması hiçbişeyi değiştirmiyor ki başka bi sağlık sorunu olmasın inşallah..
mercimeginannesiiii yok kız toplamda 11 kilo aldım 31den sonra demişsin ya işte o 31-36 arası 2 kilo aldım 😁😁
mercimeginannesiiii valla ben 24 kılo aldım toplamda ama 31 den sonra durdu kılo alımım 2.3 kılo tek aldım
Dilandemirrr ay yanlış anlaşılmış 🤭 toplamda 11 kilo aldım 31 den sonrasını sorunca ondan 2 dedim 🥴
mercimeginannesiiii 30 haftaya kadar aldım kilo şuan durdu bizde 20 kilo almışım toplamda doğuma son 20 gun
mercimeginannesiiii Bende merak ediyordum burda bekleyeyim. Rekor bende galiba 🤦🏼♀️ 31+3 20 kilo aldım ama herkesin aksine ilk 3 ay çok kilo aldım şimdi durdu kilom. Doktorumun demesine göre bebeğimde iri ve tombulmuş artık baya dikkat ediyorum inşallah daha fazla almam doğuma yuvarlanarak gideceğim yoksa 😅
Herkeste farklı bence bende ilk aylarda almadım son aylarda aldı başını gidiyor kilom düşünün sadece 33-35 hafta arasında 4 kilo almışım şok oldum
Bana da herkes son aylarında almazsın çok diyordu esas son aylarımda aldım şiştim 🥲
mucizegebelik6 aynıyız canım bende tartıda şok oluyorum neden acaba şişkinlik midir ki? Doğumdan çıkınca merak ediyorum 10 gün içinde 7-8 kilo anlamadan gidiyor diyorlar.
mercimeginannesiiii biz 6-7 kilo kesin alırsın ben 30. Haftalara kadsr doğru düzgün kilo almadım sonra bi aldım bi aldım 🤦🏻♀️ Bende anlamadım nasıl böylr olduğunu
Sarensall 2-3 kilo çok iyi inşallah ben de fazla almam. Evet doktorum da öyle dedi. Minyon bebeklerin doğduklarında çok çabuk toparladıklarını ve çok güçlü olduklarını söylemişti. Çok haklısınız. Teşekkür ederim 🥰❤️🌸
Nasaearth He yok ben anladım 31 den sonra değişiklik olmamıştır demek istedim. Zaten bebek ve plasenta vs 3 kilodan fazla oluyor bu durumda kilo vermiş olurdunuz. Olsun kilodur alınır verilir , Allah can sağlığı versin. 36 hafta da mı doğum yaptınız bu arada ?
Busra2013 Maşallah 🧿 Genel olarak 31 den sonra bebek alıyor anladığım kadarıyla. Sağlıcakla doğsunlar inşallah ❤️🌸
mercimeginannesiiii amın ınsallah🥰
Hlt-seyma21 insallah oyle olur ben planlı sezeryan olucam bakalım gidicek mi kilolar merak ediyorum
mercimeginannesiiii bende 78 le hamile kaldım şuan 31 hafta ym 100 ü geçtim heralde doğuma kadar Allah kerim o yüzden xxl aldım.
Suzan-mustafa55 Maşallah doğuma az kalmış 🧿 Herkes genelde aynı şeyi yazmış. 30 dan sonra çok alınmıyor anladığım kadarıyla.