cemreee__ Kızlar yeşilçay içiyorum kahve içiyorum mutlaka her gün acaba bu bebek yapma sürecinde zararlı mıdır bilginiz var mı ?
Cscn cemreee__ benim özel doktorum Yeşilçayın zararlı olacağını söylemişti kahve ben asla içemiyorum zaten. Bebekte istiyorsun yeşilçay yerine civanperçemi iç demişti içtiğim ay hamile olduğumu öğrendim 🤭
Ayse1608 cemreee__ bende bunu çok merak ediyorum diyet sürecimdeydim birden bütün bitki çaylarını detoks sularını kestim😶
KkubraOz cemreee__ valla ben yeşil çayı da kahveyi de sürekli içiyorum . Hatta şu an hamileyim ve hamşle olduğumu öğrendiğim gün de bilmeden içmiştim. Gebelikte zararlı ama gebe kalmadan önce bi zararını duymadım ben
2kizanasi Annem kendimi bildim bileli (26 yaşındayım) yeşil çay ve kahve içer her gün hiç aksatmadan en az 2şer kupa 4 çocuğu var 😇
Tontikannesii Cscn hamile kalmak isteyince yada hamileyken tüketilmemeli diye biliyorum civanperçemi. Normalde bende çok tüketirim ama hamileyken pek tavsiye etmiyorum şahsen
cemreee__ Ayse1608 bende öyleyim ama yeşilçayı kesmemiştim aklıma düştü acaba ya zararlıysa dedim 🤷🏼♀️
Cscn cemreee__ kadın yumurtalıklarına faydası çokmuş bayağı saymıştı bana, yumurta hücrelerini de hızlandırıyormuş
cemreee__ KkubraOz bende şuan devamlı içiyorum ikisinide bi an şüphe oldu içimde bu süreçte acaba içmesem mi diye sizlere sormak istedim😇
KkubraOz cemreee__ hamileyken ikisini de bıraktım ama dediğim gibi öncesinde süreklş içiyordum😂 sıkıntı olcağını düşünmüyorum ben
cemreee__ KkubraOz teşekkür ederim canım tebrik ederim senide allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
Ece__ cemreee__ ben hamile kalmadan önce hem yeşilçay hem kahve sürekli tüketiyordum, hamileliğe engel olmadı ama hamileyken kafein miktarımı sınırladım tabii. Yeşil çay hiç içmedim, kahve olarak günde en fazla bir tane türk kahvesi içtim
cemreee__ Ece__ anladım canım genel olarak bi sıkıntısı yok hamilelik öncesi anladığım kadarıyla çok teşekkür ederim
lunam cemreee__ ben hamilelik öncesi de içiyordum kahveyi yeşilçayı, hala da içiyorum kafein miktarına dikkat ederek. Hatta doktorum ödemlerim sebebiyle yeşilçay içmemi bile önerdi.