Gmzeucr Febrarss activating laopar die video var yotubede onu denedinizmi oda öyle oturur pozisyonlar var biraz zorluyo zaten onu deneyin birde belki artar sancılarınız
iki_minik_annesi Gmzeucr 2 3 gundur onu deniyordum dun gece iliski sonrasi bir afri ama nasil bir agri hic boylesini yasamamistim doguma kesin gidiyoz dedim meger gaz sancisiymis 😁😁😁😁
La_le Febrarss valla canım hakilisin ama bebeğinizde kendinide tehlikeye atma bırak ne zaman gelcegini bilir 10 yaşına kadar içerde kalcak deqil 😅
Gmzeucr Febrarss bende 36+5 haftalığım dün başaldım yapmaya belki bir umut 38 kadar doğururum die ne zamandan beri yapıyosunuz bi etki etmedimi umutlarım yıkıldı 🥲🥲
Ysmnbarin Febrarss 39+5 oldum halıları da sildim perdeleri de astım her gün eğilerek parkeleri de siliyorum pilateste yapıyorum perine masajı da yapıyorum hala doğuramadım 😂
Meltemsalhogl Ysmnbarin masallah bunlari yapanlar rahat doguruyo mu cok merak ediyorum unutmazsaniz doğumdan sora haberdar ederseniz belki bizede faydası olur insallah kisa zaanda saglikla bir avazda kucaklarsiniz
21glcn Febrarss kız ben dün yerleri sildim koca göbeğimle akşamda biraz sguat yaptım pilates topunda yuvarlandım baktım sabah nişan gelmiş şimdide hafif ağrım var bakalım belki gelir tosuncuk 😂
Febrarss Gmzeucr ben üç dört gündür yapıyorum ama siz yapın mutlaka fayda eder bide her gün yürüyüş yapın mutlaka ben günde 10 bin adım atıyorum
alcang Febrarss dizlerimin üstünde emekler şekilde sildim. Komple parkeleri halıları sildim. üstüne mis gibi duş aldım duşta da squat yaptım gece geliyorum dedi😂 inşallah sizinde işe yarar
Febrarss alcang inşallah ya dua et yarın bende doğurayım şu an zaten iki saate yakındır hafif adet sancısı şeklinde sancım var geçmiyor
alcang Cotanakk ilk hamileliğimdi o zaman 39+1de sancılandım🤟🏻 Şimdi 3. 34. Haftadayım bende kendimi yerden kazıyorum resmen 0 hareket🤪
alcang Febrarss doğum sancısı sürekli olmaz girip çıkar ve belden gelir🤗 ama siz yine de deneyin. İnşallah sağ sağlim kavuşursunuz
Gmzeucr Febrarss yapalım bakalım inşallah işe yarar yürüyüş işini pek yapamıyorum ama inşallah onda başlarım oda hızlandırır umarım 🥰