Febrarss Arkadaşlar 40+3 oldum düzensiz sancılarım var artık doğurmak istiyorum halı yer silip doğuma gidenler oluyormuş doğru mu doğruysa kalkıp şimdi salon halımı silecem
alcang Febrarss it’s me🥶 ben ilk bebeğime o şekilde sancılandım . Halı sildim yerleri eğilerek havluyla sildim gece sancılandım
Febrarss alcang ayy tam olarak nasıl bi pozisyonda sildiniz allah aşkına söyleyin bezimi kovamı hazırlıyom ben siz yazın 😂😂
alcang Cotanakk ilk hamileliğimdi o zaman 39+1de sancılandım🤟🏻 Şimdi 3. 34. Haftadayım bende kendimi yerden kazıyorum resmen 0 hareket🤪
La_le Febrarss valla canım hakilisin ama bebeğinizde kendinide tehlikeye atma bırak ne zaman gelcegini bilir 10 yaşına kadar içerde kalcak deqil 😅
alcang Febrarss dizlerimin üstünde emekler şekilde sildim. Komple parkeleri halıları sildim. üstüne mis gibi duş aldım duşta da squat yaptım gece geliyorum dedi😂 inşallah sizinde işe yarar
tazeannecik1 Febrarss Yok yani arada bir şeyler oluyor ama ne olduğunu anlamıyorum ben 😂😂 sadece alt bölgeme bir şeyler batıyor 😂
Gmzeucr Febrarss activating laopar die video var yotubede onu denedinizmi oda öyle oturur pozisyonlar var biraz zorluyo zaten onu deneyin birde belki artar sancılarınız