Mucize7 Gul1998___ canım annem cok yakın bana o yapıyor bana yemek 😔yoğurt felan rahatlatıyor ama aklında bulunsun
Yanne masal1805 benim gece 00:30 olduğu an başlıyordu her gece çıkarıyordum malesef ama artık kontrol altında çok şükür 🥰
Yanne Gul1998___ 15. Haftadan sonra düzeldi prilam da kullanıyorum zaten tiksinmelerim geçti şuan 18+3 teyiz
Gul1998___ Birde ben birden bire cok yediyimde kusuyorum lokmalari iyi ciyneyip yutmak lazim birde az yemek birden bire mideni yuklememek lazim
superstar_00 masal1805 hayır sorun sizde değil herkesin gebeliği kendine özgü benimde öğleden sonra başlıyor aksama kadar hatta ertesi güne kadar devam rdiyor
Fatma4495 masal1805 bende 10 haftalığım benimde akşamlar berbattı 2 gündür prilam sağolsun rahatım biraz daha
star3star masal1805 aynen bende akşamları fena oluyorum.aksam saat 6 da bi başlıyo yatana kadar inliyorum resmen kusturmuyo ama süründürüyo resmen
Elif_avc_ masal1805 15.haftadayız gece gündüz felç gibiyim. Sadece bırgun Bulantı hapını almamıştım. Yedıgımı çıkardım ından ziyade. Bıldıgınız kan kustum. İlaç olmasa. Çok. Kötüyüm
ada58 masal1805 birine iyi gelen şey diğerine iyi de gelmeyebiliyor.maden suyu çok severim normalde mesela ama bu süreçte bulantımı tetikledi benm de. kraker geçiriyor biraz ama bulantı varken sürekli tüketince inanır mısın kraker bile kokmaya başladı 😃
Esra255 masal1805 Benim de gündüz hiçbir şeyim yok. Ama akşam oldu mu başlıyor bulantım kramplarım. 8+3 deyim şuan