masal1805 2koftemom 10 haftalık özellikle akşamları gündüz pek bir şey yok ama akşama doğru ve akşamları çok fenayım
Fatma4495 masal1805 bende 10 haftalığım benimde akşamlar berbattı 2 gündür prilam sağolsun rahatım biraz daha
ada58 sürekli oluyor sadece akşam 8 den sabah uyanana kadar rahatım. 12. haftadayız azaldığını hissediyorum. sarı leblebi yemeklerden hemen sonra tüketiyorum bulantım yemekten sonra azaldı. belki faydası olur sizlere de
masal1805 ada58 bende çubuk kraker yiyorum maden suyu içiyorum ama o bulantı gelince insanın gözü hiç bir şey görmüyor..
La_le masal1805 ben 21 haftaya giricem 7 /24 devam yeterki migdeye bişey girsin hemencicik geri çıksın ilaç olmasa dayanamam cidden bu kusmalar yetmiyor bunun üstüne burnumdan kan geliyor
masal1805 Dolunaybelinay ohh ne güzel ya Maşaallah çok şanslısınız bulantının neyle alakası var acaba cinsiyetle falan mıı
219Eyll masal1805 benim sabahları hiç olmazdı .ikindi zamanı başlar gece yatana kadar maffederdi beni .
Gul1998___ Sabahlari hic bualntim olmuyo aslinda bende bulanti olmuyo amar ara sira 2 3gunde bir aniden kusuyorum 😒3aylik olucaz bugun me zaman gecer yaaa offf osmanli coken gibi cokmusemmmmm(((((
masal1805 Gul1998___ sabahları bende de hiç bir şey yok ama akşamları çok fenayım herkesin sabah bulanır benmde akşam sorun bende mi diyordum bende
ada58 masal1805 birine iyi gelen şey diğerine iyi de gelmeyebiliyor.maden suyu çok severim normalde mesela ama bu süreçte bulantımı tetikledi benm de. kraker geçiriyor biraz ama bulantı varken sürekli tüketince inanır mısın kraker bile kokmaya başladı 😃
superstar_00 masal1805 hayır sorun sizde değil herkesin gebeliği kendine özgü benimde öğleden sonra başlıyor aksama kadar hatta ertesi güne kadar devam rdiyor