Fundabshn Brlayayse Bende çok katılmıştım bu postlara 40+4te doğurdum 😂 Sağlıkla gelsin inşallah kuzum 💞🌸
TnE_ Mucizemannesi21 benim mesela 40+0 suan 😀 ikinci çatı muayenesini oldum 3 cm açılma var bebek baya kanalda ve baskısı da iyi bakalim cuma sabah tekrar gidicem 😀
Mucizemannesi21 TnE_ hadi bakalim senin baya belirtiler var bende bisey yok insallah sag salim alirsin kucagina benim 3.dogum olucak ikisi normaldi ilk oglum 38+4 dogdu ikinci oglum 39+5 dogdu bu seferki paşam nazli cikti
TnE_ Mucizemannesi21 bende de sancı yok işte sadece çatı muayenesi olduğum gün kesin doğuruyorum bu sefer diyorum ama iki gün sürüyo 😀 belki o sanciyla gitsem dogurtur o derece 😀
Serap_kartal5 Brlayayse 39+4 benim bugün çok ağrım var belim ve kasıklarım zaten tam inmiş bekliyorum gelsin diye ama tık yok 😞 Rabbim bir avazda kurtarsın bizi 🙏
Brlayayse Serap_kartal5 aminnn inşallah canm ya acayip kasılıyor bebek arada tutan ve hemn geçen bel ağrısı 2 gündür ama hala bişi yok durdu gelende😏😇
Brlayayse Serap_kartal5 kız 🥰ama herkes ilk günden beri erkek diyor kız anam diyorum kizz doğacak hala erkek diyorlar😅
TnE_ Bsrahb benimde sancım var 2 gündür ama çatı muayenesinden sonra geçmedi yani 😀 bakalim cuma az suniyle destekleyebilir açılmam da artmış 1 cm 😀
Serap_kartal5 Brlayayse 🤣🤣🤣vallahi doktor bana erkek dedi ama minnoş kendini tam göstermedi belki sürpriz yapar 🤣🤣🤣
damlaakgn Brlayayse 39+3 teyim sabah suyum geldi şimdi kendı sancılarımın gelmesini bekliyoruz hastanedeyiz ☺️ Darısı sana olur ınsallah