Annelikooneko Kubrailkan sana içimden bi ses Nisan annesi olcak dedi ama hayırlısı 😂 sağlıkla gelsin ♥️
Annelikooneko anne_2 insAllah bi siknti çıkmaz canım . Sağlıkla gelsin ♥️ isim konusuna gelince de iki isimde çok hoşmuş . Ama mihra ismi az duyulmuş gibi . Hüma çok duydum . Adıyla gelsin 🥰
anne_2 Annelikooneko amin inşallah teşekkür ederim 🥰 yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Allah ın izniyle zamanında gelsinler ♥️
Ahmetinannesi25 Annelikooneko benim de nisan bir gibi gözüküyor bakalım hayırlısı inşaallah ama daha hiçbirşeyin hazır değil aldım ama yıkanıp hazırlanacak ev t3mizlen3c3k kasik ağrılarım var biraz zorluyor ikinci hamileliğim kızım da böyle değildim hiç
Annelikooneko Ahmetinannesi25 ikinci hamilelik zor oluyor ya . Bende aynı durumdayım . Martta baslayacam insAllah . Allah yardımcımız olsun
mucizegebelik6 31+0 olduk bugun 🤗💙 Mide yanması kilo alımı artması yaşıyorum ve bazen sertleşme oluyor 😀
gamzosgamzos Annelikooneko bizde 32+0 olduk çok şükür benimde ilki sezaryendi bu bebisimde sezaryen ile gelecek inşaAllah doktorum 38 de alacağız dedi son 6 hafta inşaAllah 😊
Oznur35 32+5 iz kontrole gittim bugün 2025 kg teyzeleri 😃 dedi doğum pozisyonunu almış hapı yuttum korkuyorum ya 🤦♀️🤦♀️
burcuo Annelikooneko Ayy benim de son 51 gösteriyor uygulama. Şimdilik rahatım, ödem dışında bir problemim yok. Günler azaldıkça geriliyorum sadece 😂
Papatyaytt burcuo bende 51 kız bı ağırlaştı vücudum artık kendimi taşıyamaz oldum çok kilo almasamdaaa garip yaniiii ağrılarım çok siddettli
Binnur81 Oznur35 sağıma yatınca bu sabah ağrım oldu baya kramp girdi bağırdım hatta sadece sertleşme oluyo çok hareket ediyo aksamlari baya zorluyo şuan senin nasil
2tospikannesii Bende 30+1 oldum inanılmaz yoğun duygu değişimleri yaşıyorum sizde böyle misiniz ve çok agirlasmis hissediyorum😬
Merve1850 Annelikooneko nasıl 1hafta 10 gün önce aynı durumdayız 31haftaligim 2.sezeryan 38.haftada alacak yani dimi
GulnazYuldasova 29+6 normal doğum düşünüyorum hayırlısı ile doktorum 3 Mayıs diye tarih verdi bakalım paşam ne zaman gelecek🥰