Merve0004 Filiz123 ayyyy hayırlı olsunnn hamilesin 😍 dikkat et 8 haftaya kadar sırt üstü uzanmaya calıs hem kesen yukarı cıkar 😍
Filiz123 Merve0004 ayyy birandan çok heyacanlandım çok sevindim ama bir yandanda korkuyorum ya yanlış gösteriyorsa diye çünkü adetime daha 5 gün var
neslitzl Filiz123 evet bnm arkadasimin bide cok zor bakarak görebileceğiniz kadar cizgisi cikmisti dun kan verdi hamile cikti ☺️☺️☺️
Habus Filiz123 hayırlı olsun öyle görünüyor ama en sağlıklısı kan vermeniz bence kanda çıkarsa da 2 günde bir kan testini tekrarlayın 2 katı artış varsa sağlıklıdır 🙏❤️
Filiz123 neslitzl canım benim kasıklarım ağrıyor belim omzum ağrıyordu hep kendimi yorgun hissediyorum son 4-5 gündür ve karnım şişkindi
neslitzl Filiz123 ayyy benimde oyle ya kasiklarim asaya sarkiyo gibi sol taraf hep agriyo belim kopuyo 4 5 gundur biraz yuruyum ayriyo sanki dun gecede baski var kasiklsrimda yuz ustu yatamadim
neslitzl Filiz123 evet evet 5 gun once ogrendi bel agrisi kasik agriyla bugün test verdi 20 cikti dshs cok yeni adetin gecince ver sen kan vermek iyi degil cunku