• Doğum
  • 37+5 ...3 cm açılma epidural

Kızlar bugun konrole gittim sancı yoktu ama 3 cm açılma varmış doktorum suni ile başlatabiliriz dedi epidural istiyosan.. olmadı cuma gel dedi ama açılm çok olursa epidural olmazmış 🤦🏻‍♀️ çok kararsız kaldımmm cumaya kadar beklersem çok açılır diye korkuyorum

Ben suni sancıyla doğum yaptım benim doğumum 2 gün sürdü açılmam sancım vs yoktu bebeğimin gelişimi gerilediği için 35 haftalıkken suni sancıyla doğuma alındım Allah yardım ediyor gerçekten korkmayjn

Terazi90 çok açılmada epidural neden olmuyo acaba benim de doktorum 4 santim açıklıkta epidural yaparız dedi fazlasında yapmıyorlar acaba sebep nedir bende epidural çok istiyorum

Terazi90 Hayır, benim kendi sancım ile yatışım yapılmıştı. Gece 2-3 civarı yattım. Öğlen 13.30’da kızımı kucağıma aldım. 😊

Terazi90 bendede 2 cm var ama benim yolum acik 2. Oldugu icin sanirim iyi dusun acilman iyi ilerlemis aslinda

Terazi90 özel bişi yaptınızmı açılmanız olsun die yoksa kndiliğindenmi açılma başladı acaba

Gmzeucr yok aksine ilk gebeliğimde çok yürümüştüm bunda hep yattım bu postu attığım gecesi doğurdum 😅