fs2015 Yildizparlak canimm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 dua et sürekli Ayetel Kürsi oku Rabbim size bağışlasın 🤍
Cananyildiz fs2015 ben daha hissedemiyorum canm sen şundan dolayı hissediyorum dediğin bir durum var mi 😂
fs2015 Cananyildiz ya aslında şu sebebten tabiki Allah bilir ne verirse baş göz üstüne bir kızım var birde oğlum olsun isterim. kızım soldaydi şimdiki bebek sağda burda da bazı arkadaşlar erkek bebek kesesine benzettiler bakalım ne olacak🥰
Cananyildiz fs2015 onu banada dediler ama inanmıyorum diye dersen sorduğum kisilerde tam tersi olmuş 😂 bide benimki bi sagda çıkıyor bi solda. Birde yuvarlak kese kız bebek derler senin kesen yuvarlak 🙈 tabiki bunlar söylenti
twinboymama fs2015 çok şükür benim de öyleydi. hiç de beklemiyordum kalp atışı dinlemeye gidip tek kesede iki bebek görünce biz ‘😲’ ☺️
twinboymama fs2015 inanılmaz güzel duygu. bazen tedirgin bazen özel hissettiriyor. doğum nasıl olacak, ilk zamanlarım nasıl geçecek bunları düşünmeden edemiyorum. uzun zaman sonra oldu ve ilk gebeliğim olacak Allahın izniyle. bu yüzden endişeliyim biraz 🥲