fulyaablaoluyor fs2015 yaa gercekten mi bugun 7. hafta oldum yarin ilk defa gidicem daha insallah duymak istiyorum bende ya o kadar heyecanli ve korkuyorum ki anlatamam bir bucuk sene önce düsük yaptim bu haftalarda onun etkisindeyim hala 😥
fulyaablaoluyor Ozge3507 beta dedigimiz kan tahlilinde cikan sonuc dimi benim 1492 normal mi sizce ben pek anlamiyorum da bu durumu
Yildizparlak fs2015 bende 7+3 de gideceğim.lutfen bana da dua edin kalp atışını duyayim.saglikla kucağıma alayim.ilk olacak nasip olursa daha önce de 2 düşüğüm var .2 sene oldu evleneli
Deletedmom547899 fs2015 ay evet bir yandan diyorum ay ne zaman 10 olduk bir yandan büyüsü de sevsek diyorum yine senin bir tane minnak varmış onunla vakit geçirirsin😅
fs2015 Deletedmom547899 sağ salim kucağımıza alalım inşallah canım🤲 annelik bu hayattaki en güzel duygu bambaşka tarifsizz🤍benim kızım 4 yaşında büyüttüm onu darısı 2.ye🤩 ne hissediyorsun cinsiyeti
fs2015 Yildizparlak canimm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 dua et sürekli Ayetel Kürsi oku Rabbim size bağışlasın 🤍