Zln2152 MirayveAnnesi22 ayyy inşallah herşey gönlümüzce olur bacım bende erkek çok istiyorum 🙈👼🏻 Kaç haftalıksın 🙃
Zln2152 Mysaa amiiinnn inşallah güzelim dularınn kabul olur inşallah 🙏😘 gııı Allah seni birde aile apartmanı düşünüyor o zaman o gelinlere rahat yok ahahah 😂😂
Mysaa Zln2152 valla ayrı ayrı ev alamam bacım istemeyen kendi bilir 😂😂 insallah canım gönlüne göre olsun ☺️
Zln2152 tuqbay sende hangisi tuttu kız mı erkek mi 🥰 benimde yanlış olmasam ya kasımın sonunda gebe kaldım yada aralığın ortası 😂😂
Zln2152 Mysaa ahaha haklısın bacıların gülü sende aile apartmanını kabul ettirirsin bir şekil anam inşallah o günlerde görürsün gıı 🥰😘😂
Mysaa Zln2152 şaka maka bi yana gercekten rabbim hepimizi evlatlarımızı iyi insanlarla karsılastırsın kimseyi utandırmasın ☺️
Zeyfat17 Erkek 💙 bence de ,benim de oğlum olcak inşallah Çin takvimine baktım ilk kzıımda ikili oğlum da cinsiyet tutuyor yaşa göre tesadüf bemce ama
Zln2152 2erkekannesiii maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bulantıların oluyor mu peki
tuqbay Zln2152 benim bu ikinci hamileliğin ilki erkek bu kız olacak inşallah ilkinde çok az bulantı yaşamıştım ama bunda 3 ay falan midem hep ağzımda gezdim şuan 22. Haftadayım :)
2erkekannesiii Zln2152 ilk aylar oldu da toparlanmıştım 1 haftadır tekrar devam ediyor uyuyamıyorum da