ebru_ctn28 yok senin dediğin gibi olmadı bende kuzu bende faydalı olmak için buraya yazdım herkesin harmanlarım Farklı herkesin döllenme süreci Farklı ve herkesin daha önce yaşadığı geçmiş tecrübeler farklı.. doktorlar gibi biri bir dediğini tutmuyor insanın sadece hissiyatına ve kendisine dikkat etmesi gerekiyor diye düşünüyorum ben.Hislermle hareket ettim idrarda çıktı kanda çıkmadı sonra bir daha idrarda çıktı kanda çıkmadı en son idrara sinirlenecektim gebelik belirtilerim çok fazla olmasına rağmen ama idrar doğruydu en küçük olduğu zamanı bile gösterdi bana aslında. Evet sabretmek ve adetten sonra 5-10 gün sonra yaptırmak lazım ama benim gibi heyecanlı bir şekilde kalp atışını gittiğiniz gün kalp sesini duyamayınca çok üzgün bir dönemden çıktıktan sonra adetleri düzenli bir insan için kolay kolay kimse beklemez beklemek isterdim doğrusu da odur en az 1 hafta beklemektir ama insanlara bekle demesi kolay doktor böyle hassas konularda ufacık bir dokunuş bile can damarından vuruyor insanı o yüzden benim gibi sabırsız insanları çok iyi anlıyorum her şeyin hayırlısı 🙏😍