kahvesever__ 29+4 üm nasıl gidiyor benim aynı olan anneler hazırlıklar ne durumda heyecan varmı doğuma az kaldı ağrılarınız sancılarınız varmı gelin sohbet edelim
Busr21 kahvesever__ benim 31+2. Valla bu hafta baslicam yikamaya 😁 dolabi geldi doldurucam insallah 2-3 haftaya . Ramazandan oncede büyük temizlik yapicam insallah
Derininannesi_ kahvesever__ iyice şiştikkk yuvarlanıyoruzz🥰 bu hafta sonu tüm alışverişi bitiricem inşallah kuzum pazar günü de hamile çekimim var . Önümüzde ki hafta da tüm kıyafetleri yıkayıp ütülerim valizi yaparım inşallah sonra da evi temizleticem halıları flan yıkamaya göndercem bakalım
Keho2626 kahvesever__ bebeğin hareketleri nasıl kuzum bizde tam 29 haftalığız ama eskisi kadar çok net hissedemiyorum hareketlerini bir kere acile gittim normal dediler nst ye bağladılar ultrasonla baktılar sorun yok dediler kontrolüm de ayın 9 unda daha çok var sizde de böyle oluyor mu
kahvesever__ Busr21 valla ben kıyafetlerini fallan yıkadım bitti şükür biraz eksikleri kaldı onları alıcam ve valizi kapatacam erken doğum riksim var sancılarım var
Zeynep1564 29+6 benimde nasıl geçti anlamadım ama bir anda ağırlaştı sanki 😅 bugün gittim doktora 1400gr olmuş hiç ağrım sancım bir şeyim yok , sancı nasil bir şey acaba merak ediyorum çok ağrılı mı falan diye 😬😬 Allah sağlıkla kavuştursun bebeklerimize
kahvesever__ Zeynep1564 zaman çabuk geçiyor evet benim dünden belli sancılarım var erken doğum riksim var inşallah 🙏 zamanında gelir
kahvesever__ Derininannesi_ valla aynen ben yiyorum yiyorum hiç kilo almıyorum 😂 hep bebeğime gidiyor sanırsam herşey pahalı valla birini alıyoz birini geri koyoruz 😂
kahvesever__ Wonderful_mom daha geçmedi mi canım hastalığın rabbim şifanı versin inşallah 🙏 biran önce geçer
Derininannesi_ kahvesever__ bende kilo aldım bebek de aldı veririm ama 😂 valla hersey cok pahalı yaa Allah yardım etsinn
Wonderful_mom kahvesever__ yok cnm yarin karantinam bitiyor ilk gunlere gore cok sukur daha iyiyim 🤗 cok teşekkür ederim 🌸
kahvesever__ Derininannesi_ ben hiç kilo almadım hatta 5 kilo verdim bebeğimin kilosumuzda bilmiyorum daha 10 Mart’a gidip görecem kısmet olursa o zaman söylerler galiba
dygacng kahvesever__ Oyku3005 Keho2626 Wonderful_mom hanımlar 29+1 im bende bebeğim bikaç gündür hep sol tarafıma toplanıyo normal otururken filan bile ovalıyorum karnımı düzeliyo ama gün içinde cok sık oluyo bilginiz var mı normal mi
kahvesever__ Keho2626 canım endişelenme cuma cumartesi 2 gün hiç hareket etmedi sonra hareket etmeye başladı bu günlerde bebekler hareketi azalıyormuş kanaman fallan yoksa korkma
Keho2626 kahvesever__ kanama yok şükür kuzum aksi bir sancı felan da yok sırt üstü yatınca da hissetmeye başladım ama korkuyor işte insan 🙈😇 Allah’ım onları korusun 🙏
Oyku3005 kahvesever__ 29 haftalık değilim ama az kaldı😄 27+4 haftalığım nefes darlığı başladı 2 gündür kötüyüm karnım çekiliyor bazen bide kızım çok toplanıyor sertleşiyor karnım bel ağrım şimdilik fazla yok alışverişe daha başlamadım internet sayfam var uygun toplu getirmeyi düşünyorum😊 sağlıkla alın kucağınıza inşallah 😊
kahvesever__ Oyku3005 20 haftadan sonra zaten şikayetler daha çok artıyor valla dün baya sancım vardı doğruyorum sandım rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🙏 yavrularımızı kucamıza