Doğum şekli tercihi arada kaldım
- Düzenlendi
Eas benim de aynı durum oldu doktor suni dedi ama tutmama ihtimali var dedi, bende uğraşmayalım 40a kdar bekleyelim sezaryen olurum dedim. 40+2de oldu gelmedi kızım kanala inmedi ne Ağrı ne sancı hiç bişey yoktu sezaryene girdim bebek doğunca doktorum iyi ki suni almamışsın kızının kolu kordona dolanmış 1 ay daha bekleyelim desen yine gelmezmiş normal yollarla dedi. Hiç düşünme sezaryen ol
- Düzenlendi
Eas herşey çok güzeldi ilk bi korku oldu ama sonradan zaten alışıyo insan sadece doğumdan sonra dikişlerim zorladı beni 1 hafta kadar çok şükür başka bi zorlanmam olmadı, sadece büyük tuvalet yapmak biraz zordu 🤭 görememiş sanırım çünkü son kontrollerde hep rutin şeylere baktı kafasına suyuma kanala inip inmediğine falan
Eas yok zaten bir hafta 10 gün kadar sargılı duruyor su geçirmez bant ile. Sonrasında bantı alıyor doktor sadece dikiş yok yapıştırma var. O da hiç zor değil 🥰
Eas bence gayet iyi kilosu. Doğumdan bir gün önce kontrolde 3800 çıkmıştı benim ki. Ama 4255 doğurdum biraz yanılma payı da oluyor. O kadar haklısın ki. Bana doktorum açıklama yapmıştı. Detaylı konuştuk sonra sezaryen kararı aldık. İnşallah hakkında hayırlısı olsun bebeğin de sende sağlıkla atlatırsınız umarım 🙏
iremcannn1907
İnanın korkudan o dikiş nasıl bisey onu bile arastirmadim simdi bir cesaret size soruyorum 🙈
Yapıştırma cok iyiymis 😊
iremcannn1907
İnsallahh insallahh, allah hepimize hayırlı kapılar açsın insallah . Dogru kararlar almayı nasip etsin 🙏🥰
Eas ben hep normal doğum istedim 40+6 da suni sancı verdiler hic açılmam olmadı 11 saat sancı cektim gelip gidip parmaklarıyla açmaya çalıştılar 6 cm olunca suyum geldi bebişin kalp atışı zayıfladı benim nabzım düştü acilen sezaryene alındım sezaryen o kadar hafif geldi ki bana her işimi kendim yaptım suan 29 günlüğüz bebişe tek bakıyorum boşuna normal doğum diye ısrar etmişim, durumunuz uygunsa direkt sezaryen olun burda o kadar çok korkuttular ki sonrası zor bilmem ne diyerek ufacık zorlanmadım agrım sızım olmadı çok şükür
Canım doktorun sana seçenek sunmuş sonuçta ben olsam beklerdim suni sancı çekerdim. Olmazsa sezeryan olurdum normal doğum candır tabiki agri olacak ben normal doğum istiyorum rabbim nasip eder inşallah 🧿😊 ama ben ağrı çekmek istemiyorum dersen hiç düşünme bile sezeryan ol canım
Eas ben beklerdim
Eas Eğer normal doğum istiyorsanız bekleyin hem anne karnında geçirilen bir an bile çok değerli bebeklerin gelişimi için. Eğer beklemekte bir sorun yoksa bebek için son ana kadar beklemenizi tavsiye ederim. Bebeğin kafası kanala indiğinde doğum başlar yani şuan kafası kanalda değilse daha günü var demekki annesi sabret 🥰 iki doğumunda zorlukları var çok iyi araştırıp kendi ağrı eşiğinizi gücünüzü tartıp ona göre karar verin derim. Hakkinızda hayırlısı olsun 🌸
Beste0636
Oyy maşallahh allah analı babalı büyütsün 🙏🥰
İşte herkesin deneyimi , ağrı eşiği , şartları o kadar farklı ki o yuzden farkli seyler soyluyorlar . Biliyor musunuz o kadar kararsız bir insanım ki sağlık konusunda paniğim döndü dolastı bir de bu karar bana kaldı. 😞 Ama pozitif hikayeler duymak icimi rahatlatiyor
Madonna
Çok tesekkur ederim ,,🙏 sezeryandada ağrı var sonucta ameliyat oluyorsun ve hafif bir ameliyat degil . Zaten sonuna kadar bekleyip bebisin gelmesi tarsftariydim şu ana kadar . Sadece doktorun bana dedigi egsr bebek kanala kafasini sokacaksa suni sanci ilede sokar bosuna 2 hafta daha acı.cekmezsin , suni sanciyla sokmazsa zaten sokmayacaktir 42 yi bile beklesen o zamanda aliriz rahat edersin dedi . Benim kafam burda karisti. Yoksa bebegimi rahatsiz etmek yada ameliyat.olmqk isteniyorum 😞😞😞😞😞😞